Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lennek kelendo a nok koreben?
amugy en azt nem ertem, ezt miert kell itt kerdezgetni felteteles modban?!! nem jarsz emberek koze, nem ismerkedsz vagy mi? csak tudod, hogy altalaban bejossz-e a noknek vagy nem. azert ha az ember nem egy burokban el, kap visszajelzeseket a kornyezetetol.
egybkent meg ezek szaraz adatok. abbol akarmilyen lehetsz kb. nem az alapjan fogsz bejonni vagy nem bejonni valakinek, h van-e motorod es milyen zenet hallgatsz.
ez olyan, mint mikor tarskereso appon beallitom, hogy 180+os, nemdohanyzo, diplomas, gyerektelen stb ferfiakat dobjon ki, tehat akiket kidob, azoknak papirforma szerint jonak kene lenniuk, megis van koztuk 1000 fele. van aki bejon, van aki nem.
most en is leirhatom ide, hogy x centi vagyok, x kilo, x nettot keresek havonta es ezt meg ezt hallgatom, olvasom stb. azalapjan te meg tudnad mondani, h bejovok-e neked?! ketlem..
Nem 20 orat dolgoztam, hanem 30-35 orat. Mindig meloztam, ha nem suliban voltam es 1350 netto volt az oraberem. Illetve akkor meg otthon laktam, igy jott ossze. Nyaron ez 200 is volt havonta. Es mint irtam 19 eves koromtol kezdve. Szoval szepen kerlek ne akard mar hasrautes szeruen megmondani mi hogy volt az eletemben, mint irtam nem kotelezo elhinni, de attol meg ott van a motor es a kocsi. :D
Meg te azt irtad, hogy amig a szuleim fizetnek mindent. Ez egyszeruen nem igaz. Igen, van egy lakas, ami nem az enyem, hanem az oveke, es lakhatok ott mig sikerul kulon mennem csaladostul akar nagyobba. Ettol meg en fizetek mindent az eletemben, a kocsi, motor utan is, ok egy deka parizert nem fizetnek, nem is varom el, orulok, hogy nem kell albit fizetnem. Es emellett nagyon tudatosan epitettem fel magam penzugyileg van kripto befektetesem is.
Amugy az, hogy tarsasagi ember vagyok, nem azt jelenti, hogy hatalmas 15-20 fos tarsasag ez, 8 fos kb, hanem igenylem a gyakori emberi interakciokat, de ha ugy tetszik extrovertalt vagyok. Ez miert jelenti egyenesen, hogy nekem tudnom kene hol vagyok a kelendosegi listan? Voltak kapcsolataim ilyen is olyan is, de soha nem voltam nagy csajozogep. Szoval furcsa miert fugg ossze a ketto. Szerintem a magunkban valo elbizonytalanodas normalis emberi jelenseg, ettol meg nem leszek se luzer, se egy ingyenelo kis nyomoronc, mint nehany joindulatu figura itt celzott ra.
"Ez miert jelenti egyenesen, hogy nekem tudnom kene hol vagyok a kelendosegi listan?"
Ha olyan társasági életet élnél, hogy gyakran kerülsz interakcióba veled egykorú idegen lányokkal, akkor tudnád.
Én nem mondtam, hogy lúzer vagy ingyenélő lennél, de a történet akkor is sántít. Nem azt mondom, hogy mindent a szüleid fizetnek, de ez a 200e, amit csak nyáron tudtál fenntartani, ez lószar.
A rezsiköltséged mondjuk 35e (kköltség, fűtés, víz, áram, internet, telefon). Abból a 200-ból ha mindent te fizettél a lakáson kívül, akkor mennyi is maradt? 50 ezer maximum? Mindezt csak nyáron, mert egyetem mellett kizárt, hogy 40 órát dolgozz. Ebből a nyári 50 ezerből (ami év közben 0), ami megmaradt, ebből vettél új cipőt ha kellett, új ruhákat, stb. Ja, és motort. Plusz be is fektettél egy adagot.
Leirtam hogy akkor meg otthon laktam ugy, kerlek ne okoskodj mar. :D a tarsasagomban levo lanyok tobbsege barataim baratnoi, meg jo hogy nem kapok barminemu jelzest toluk. Tehat nem, nem gyakran kerulok interakcioba olyan idegen lanyokkal, a kollegaim tobbsege meg 35+.
Kezd nagyon irritalni, hogy bar elfogadom, ha valakinek ez alapjan unszimpatikus vagyok, bar a legtobb valaszt szerintem faszik irjak, de ettol tekintsunk el, de meg akarja nehany ember magyarazni mi hogyan tortent es miert nem tontenhetett ugy. Leirom, kifejtem, veszem a faradsagot es reszletezem hogy minel hitelesebb legyen, ha mar kiirtam a kerdest, de mar azt erzem kenyszeredetten probal egy-ket ember belekotni valamibe. Ha kell az, hogy tarsasagi vagyok e vagy nem, ha kell abba, hogy a szuleim kinyaljak e seggem vagy nem, akar abba, hogy mi az izlesem es az miert szar es nyalas. Igazabol nem is tudom mi a francot vartam ettol a platformtol, mintha itt divat lenne csakazertis szembe menni es kielni a napi frusztraciojat egyeseknek.
‘a tarsasagomban levo lanyok tobbsege barataim baratnoi, meg jo hogy nem kapok barminemu jelzest toluk. Tehat nem, nem gyakran kerulok interakcioba olyan idegen lanyokkal, a kollegaim tobbsege meg 35+.’
es? egyemre jartal, ott is biztos talakoztal egy csomo veled egykoru lannyal. vagy ha eljarsz ide oda, koncertre, sportolni, szorakozni stb, csak feltunik, hogy megneznek-e a lanyok, ha valtasz veluk par szot, szimpatizalni szoktak-e veled.
idejossz, kikered a velemenyeket, de ha neked nem tetszoket irnak, elkezdsz puffogni. pedig normalis ember eleve ide se jon egy anonim forumra random idegenek velemenyet kikerni magarol nehany szaraz adat alapjan.
" Vegso soron, hiszem, hogy sajat eletem kovacsa vagyok, es eldontottem, hogy 35-40 eves koromra teljesen kiepitem a passziv jovedelmi halomat, hogy utana csak elhessem a fiatal nyugdijas eveket, eddig jol megy."
Nálam ez a röhej ne továbbja! Téged is beszippantott a kor betegsége. Azt tudod hogy akik passzív bevételekről hadoválnak, azoknak nem abból van pénze amiről mesélnek, hanem csak az illúziót adják el arany áron? Szerinted ahol a bekerülési szint a béka s*gge alatt van, ott mennyi esély van erre a mesés passzív jövedelemre? Túl fiatal vagy és tapasztalatlan ahhoz, hogy megértsd, hogy a passzív jövedelem csak egy mese. Olyan nincs hogy te semmit sem csinálsz, csak van egy webshoppod, majd esténként ránézel és konstatálod hogy naaaa, mai is kerestem 387980Ft-ot. Erre majd idővel rájössz. Azt már észre vehetted volna, hogy ma már nem évente, hanem havonta változik minden. Ma már bárki rendelhet bárhonnan bármit. Akár be is fektethet. A klasszikus passzív jövedelem kora már nagyjából 3 éve leáldozott. Ha weboldalon akarod árulni a kínából behozott 600Ft-os bóvlit 5000Ft-ért, inkább bele se fogj. Vagyis csináld, hogy 40 felett már legyenek tapasztalataid. Én 20 éve vagyok benne elég mélyen a témában, piacvezető üzleti portálban van érdekeltségem. Konkrétan még ovis voltál! :D MEG KELL DOLGOZNI minden Forintért, napi szinten kell a toppon lenni, még akkor is, ha egy olyan portálod van, ahol 8000 cég van jelen. Pillanat alatt a fejedre nől a konkurencia, jogilag is napi szinten ott kell lenni, a marketingről már nem is beszélve. Majd azonnal le kell reagálni a globáliis változásokat, a piaci változásokat, a gazdasági változásokat, a trendek változásait. Tudod mennyi embert láttam már nagy mellénnyel papolni a passzív bevételes álmairól. Konkrétan egyikből sem lett semmi. Tudom a fb is tele van magukat zseninek meg gurunak kikiáltott messiásokkal, az ő kis csodákat érő tanfolyamaikkal, ahol nem szükséges semmilyen tudás. Én csak barátilag szólok: felejtsd el ezeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!