Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lennek kelendo a nok koreben?
ja es az is nagyon ellenszenves, hogy rogton a fizuddal kezdesz meg azzal, hogy mid van (auto, motor). nem ezek miatt fogsz kelleni vagy nem kelleni a noknek az itteni incel felfogassal ellentetben.
ki az, aki azzal kezd ismerkedesnel, hogy mennyit keres?!
amugy kivancsi lennek, hemingwaytol mi a kedvenced es miert.. mert gyanitom, ez a resze is kamu.
5os voltam
Egy jó befektetés évente átlagosan 4-6% hoz, aminek egy részát elveszíted az infláció miatt. Nem tudom mennyit költesz egy éven, de minimum 100m forintodnak kell lenni, hogy a passzív jövedelmed évi 5 millió legyen, amelynek egy részét újra be kellene fektetned, hogy fedezd a bent lévő összeget inflációját. 12 év alatt megspórolsz ennyi pénzt, mellette veszel saját házat, új kocsit, stb? Sok sikert!
Nekem kamugépnek tűnsz aki álomvilágban él.
Jogos, nem tanacsos anyagi javakkal kezdeni. Ismerkedesnel nem kezdek ezzel.
Amugy a bucsu a fegyverektol, meg az oreg halasz es a tenger. Szeretem ha egy konyv szimbolizalja az elet nehezsegeit, egyben bemutatja az ember kuzdelmeit. Nekem a kedvenc rszem az utobbiban, amikor azt irja, hogy az “ember nem arra szuletett, hogy legyozzek”. De amugy gondolhatod kamunak, de most mit kene irnom, meggyozni nem szeretnelek, ha kummantok, akkor ugy is csak magammal cseszek ki, mert en tudom hogy nem igaz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!