Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lennek kelendo a nok koreben?
Nem akarlak megbántani, és amúgy lehet jófej is vagy az életben (őszintén meglepne), de ahogy írsz magadról egy ripacs vagy! Persze nem vagyunk egyformák, biztosan sokaknak bejön a stílusod. A humort elfelejtetted említeni, bár ez betudható önkritikának, mert látszólag annak híján vagy.
Csak kíváncsiságból, úgyis azt írsz amit akarsz… az írás elérte a célját, mennyi nő írt Rád?
Írásban ugyanúgy te vagy, mint szemtől szemben szóban. Van hogy az ember más képet fest írásban mint szóban, de az alapvető stílusod, az énképed az nem hiszem hogy merőben eltér.
Sok sikert az ismerkedéshez!
Hesteg 22 voltam
"Mennyire lennék kelendő a nők körében?"
- Hány nő kell neked? Mi ez a többes szám?
- Kelendő? Vagyis körgyűrűben állva halomra gyilkolnák egymást
"Csak egy maradhat!" felkiáltással?!
- A fenti két kérdésem már meg is adja neked a választ.
48 évemben került, H ráébredjek, csak az őszinte simogatás számit.
De az olyan őszinte legyen, hogy a válladra boruljon tőle.
A legapróbb rezzenéseden észreveszi, ha csak trófeának nézed.
- Ne magadról beszélj, hagyd őt beszélni, különben nem ismerheted meg.
Nem randiznék veled, de nem azért mert "túl sok" vagy (egyáltalán mi az, hogy túl sok? mid sok? az egód, talán)
Egyrészt nagyon sok mindenben különbözünk (zenei ízlés, vérmérséklet, hobbik, gyerek téma, étkezés, anyagiasság...), de főleg kicsit sem szimpatikus ahogy most itt leírtad magad. Jellegzetesen olyan embernek tűnsz, aki teljesen meg van arról győződve, hogy ő egy különleges, meg nem értett zseni művészlélek, akinek az intellektuális magaslataihoz senki más nem érhet fel. Nem vagy attól csodabogár, hogy nem szereted a mainstream popot, elegánsan öltözöl és szeretsz olvasni, bármennyire is azt hiszed.
Azon kifejezetten jól szórakoztam, hogy azt írtad sok neked a tömény romantika és a túlzott szentimentalitás, de közben Bagossyt hallgatsz aminél talán egyedül az Esti Kornél nyálasabb..
Bocsi, de én a következőket olvasom ki a sorokból.
"Mennyire lennek kelendo a nok koreben?"
23 évesen még nem jöttél rá? Akkor a közeledben nincs nő, vagy soha nem mertél senkinél próbálkozni. Szóval egy önbizalomhiányos férfi vagy, aki diplomával még a tavalyi átlagnál is kevesebbet keres (a ksh adatai szerint), mindeközben fontos neked az anyagi jólét, tehát valószínűleg elkényeztetett vagy.
Ehhez a súlyhoz NAGYON izmosnak kell lenni, hogy ne legyél zsíros, tehát
valamennyire kifogásolható a külsőd, bár ez szubjektív.
Magas vérmérsékletű politizáló vagy, döntsd el te magad, hogy ez mennyire jó páros.
Nyálas zenét hallgatsz, és te magad is az vagy.
Elvileg jól gyakorolsz önkritikát, de nincs olyan válaszlehetőség, ahol baj lenne. Elvileg társasági ember vagy, de nem tudod mennyire vagy kelendő.
Valójában se önkritikád nincs, se társasági ember nem vagy.
"Vegso soron, hiszem, hogy sajat eletem kovacsa vagyok" - amíg a szülők fizetnek mindent.
Teljesen átlag dolgokat tartasz erénynek. Kiemeled, hogy hajlandó vagy felvenni egy zakót ha kell, hogy megvan az összes fogad, és hogy 23 évesen szeretsz dugni. Wow :D
"Elegans stilust kedvelem" - valójában szerintem a munkád miatt kötelező, csak így jobban el tudod adni magad
Ertem en, hogy kitettem egy kerdest, es orulok a valaszoknak is, megha kritikus a legtobb, de azert ne akard mar megmagyarazni, hogy nem vagyok tarsasagi ember, meg a munkam miatt kotelezo igy oltozni. Azert ne a befott tegye mar el a nagymamat.
Nem, nem kotelezo, nalunk nincs dress code, leven nem foglalkozok ugyfelekkel. Mindig is igy oltoztem, a letisztult stilust kedvelem.
Nem egy porkoltszaftos politizalo fazon vagyok, hanem erdekel a politika, mint tudomany, ugy mint mast az autok. Voltak baratnoim, nem is par darab amugy, de van egy kis onbizalomhianyom, igen. Nyilvan ezert irtam ki a kerdest, ebben igazad van. Igyekeztem targyilagos lenni, es leirtam milyen vagyok, ezt nem kotelezo elhinni persze, ha ez egoizmus akkor legyen.
Semmit nem allnak a szuleim, mindent magamnak finanszirozok az utolso centig.
Egyebkent a 15-25 ev kozottiek atlagbere valahol 310-320 brutto korul van, talan egy picit magasabb most mar, enyem 450. De ez mindegy.
Azt sem ertem miert kell osszemosni a zenei izlesem a konyvekkel, olvasni nem szeretem annyira a tul romantizalt konyveket, hallgatni szeretem a bagossyt, ebben semmi abszurditast nem latok, meg izlesen vitatkozni…
Vegso soron arra reflektalnek, hogy mivel ezt en irom biztos ilyen vagyok a valoeletben is. Vegulis igen ilyen vagyok ezt irtam le, de ez nem jelenti azt, hogy ezt belebofogom a nagyvilagba, es nem gondolom, hogy kulonleges lennek, de az hogy mit kepviselek az adott, amit most leirtam. Amugy a valaszokkal nekem nincs bajom, jottek olyanok amin elgondolkodtam, hogy na ez jogos, de azert eleg komoly rosszindulatot is latok egyeseknel.
Nem akartam rosszindulatú vagy lekezelő lenni, bocs, ha így jött le a #28-as válaszommal!
"Semmit nem allnak a szuleim, mindent magamnak finanszirozok az utolso centig"
"A lakas valoban kaptam, szuleim ezzel tamogattak"
Nem meghazudtolni akarlak, de sehogy nem áll ez össze. Ha most keresel nettó 300-at, akkor diákként ez nem lehetett ennyi, és egyetem mellett is max 20 órázni tudtál egy héten. Ha a szüleid semmit nem álltak, akkor ebből bizony nem jön ki sem a motor, sem a kocsi.
"azert ne akard mar megmagyarazni, hogy nem vagyok tarsasagi ember"
Nekem csak furcsa volt, hogy társasági ember létedre kitettél egy ilyen kérdést. Egyszerűen nem áll össze. Én nem vagyok nagy társasági ember, kicsi az ismerősi köröm, mégis tudom, hogy kinek jövök be, kinek nem, és el tudom helyezni magam a "kelendőségi skálán".
"Egyebkent a 15-25 ev kozottiek atlagbere valahol 310-320 brutto korul van, talan egy picit magasabb most mar, enyem 450. De ez mindegy."
Lehet, nem volt időm ilyen jellegű statisztikát keresni. De átlag alatti fizetésből nem lesz anyagi jólét csak azért, mert 25 alatti vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!