Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fèfiaknak miért fontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fèfiaknak miért fontosabb alapvetoen a munkája meg a haverok, vagy edzés, mint a nője?

Figyelt kérdés

Azaz ezek miatt évek múlva is bennük van folyamat az hogy emenni csinálni, tenni, őt hagyják békén, és mindig a párjuk lesz az akivel nem akarnak annyit foglalkozni, akik kevésbé számítanak, akik lecserélhetők.

(Munka alatt nem az alap megélhetést értem hanem a buzgalmat, akarást, priorotást, nézzünk szabadúszókat pl akik azt csinálják, amit szeretnek/akarnak, vagy céljuk van felfelé lépni a ranglétrán stb)

A kapcsolatba egyik nem tesz annyi energiát soha mint amennyit a pénzért, vagy haverokért.

Vagy pl én ha bajok vannak a kapcsolatomban en koncentralni is alig tudok a munkára, nem tudok buzgon edzeni, a kapcsolat miatt szrnvedek csak es azt akarom helyrehozni.

A fèrfiak meg válás alatt is képesek fütyörészve edzeni, meg jokedvuen a haveroķkal lenni.

2021. nov. 25. 06:58
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Irtam hogy nem energiavampir nokrol van szo.
2021. nov. 25. 10:22
 22/28 anonim ***** válasza:
Számodra férfi az akinek abból áll az élete h a nőjét pátyolgatja és se hobbi se haverok se meló se semmi? Naugye
2021. nov. 25. 10:43
 23/28 anonim ***** válasza:
80%
Szakíts. Én sem értem amúgy, itt rinyálnak, hogy nincs nő, ha meg lesz, minden fontosabb nála.
2021. nov. 25. 10:52
 24/28 anonim ***** válasza:

Aki ilyen, annak a barátnő is csak kellék a listán.

Pénz, kocsi, edzés, akkor már dukál nő is. Az a helyzet, ha egy ilyen férfinek rinyálsz, akkor hamar lecserél, mint a kocsiját, ha gond van vele.

2021. nov. 25. 11:03
 25/28 anonim ***** válasza:
78%

Én is hasonló vagyok, de én nő vagyok.. Nagyon szeretem a páromat, de nekem nem a párkapcsolat a prioritás az életemben, az csak egy plusz, ami hozzátesz valami szépet.

Nekem muszáj 1-2 naponta edzenem valamit, különben bekattanok, el vagyok gémberedve, feszült vagyok (és egyébként hangulat javító, tehát minden esetben csak jót tehet), és nagyon tevékeny típus vagyok, sok mindent szeretek csinálni, és nyilván a párom nem mindenben akar/tud részt venni.

De én nem gondolom, hogy ez baj lenne. Inkább azzal van a baj, ha valakik veszekednek.

2021. nov. 25. 13:30
 26/28 anonim ***** válasza:
Ezek vagy éretlenek még (lásd első pasim), vagy balekok, vagy egész egyszerűen nem vagy neki annyira fontos, mint ő neked. Sajnálom, de ez az igazság. A férifakban amúgy nagyobb fokú összetartás van szerintem, mint a nőkben, tehát könnyebben ugrálnak egymásnak segíteni pl., de az érett, normális férfiaknál, akik szeretik a párjukat/családjukat, ez mérlegelés tárgyát képezi. Azaz, ha ráér, megy, ha épp van családi program, megígérte a párjának, hogy vele lesz, a párjának kell segíteni stb, akkor nem megy. Aki mindig mindent eldobva rohan el otthonról, az vagy nagyon kisfiú még, akinek a haverok véleménye a legfontosabb, vagy egy ugráltatható balfasz, vagy egyszerűen csak bármit szívesebben csinál, minthogy veled legyen.
2021. nov. 25. 16:51
 27/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom.

Nekem már volt olyan párom aki húzódozott minden baráti osszejoveteltol es kinjában ment csak állandoan illendőségbol es inkabb volt velem, mégis állandoan kifele kacsintgatott a kapcsolatbol.

2021. nov. 25. 18:08
 28/28 anonim ***** válasza:
akinek van sok haverja azzal az a baj, akinek nincs és rátelepszik a nőre akkor meg az baj.. hidd el neked semelyik nem lenne jó..
2021. nov. 26. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!