Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edzőteremben érdemes ismerkednem csajokkal?
A nők akik oda járnak elég sportosak. Hogyan csináljam? Nem akarok rámenős lenni, de jó lenne összejönni eggyel.
F
Őszinte leszek, én emiatt mentem egy csak nők számára fenntartott edzőterembe. Sőt, ezért is ilyen népszerűek.
Jó, ha egy pasi bátor és mer leszólítani, de edzés közben NE. Én olyankor fókuszálok, edzek, és nem traccspartit tartok. Max edzés után.
Edzőterembe edzeni járnak általában az emberek. Sokaknak ez egy medtiációs tevékenység. A fülüket is bedugják közben, ez azt jelenti, hogy ne szólj hozzám.
Vannak persze kivételek. Mindig látni 1-2 lézengő nőt, akiken látszik hogy vadászni jöttek. Könnyen szóba elegyednek és van, hogy ők jönnek oda hozzád segítséget kérni vagy bármiért. Felismerhetőek a feszülős jóga nadrágról és a tevepatáról.
Dombóvári István mondta 1X, hogy elment egy edzőterembe fogyni. Ott meglátott egy általa nem ismert szőke finomságot, akiről később tudta meg, hogy a neve Zimány Linda.
Megkérdezte az egyik edzőt, hogy melyik gépet használja, hogy felkeltse ennek a lánynak a figyelmét, mire az edző annyit mondott:
Azt a nagy zöldet, ott a bejáratnál! Majd rámutatott az OTP bankautomatájára.
Ez mindenhol igaz. Utcán, boltban, stb
Csak akkor érdemes kezdeményezni, ha veszi a nő a lapot.
Mosolyog, kacsint, biccent, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!