Érdemes lenne most otthagynom a sulit és elkezdenem dolgozni, hogy legyen pénzem egy otthoni edzőterem létrehozására?
Ha normális életet akarsz, akkor nem.
Ha testépítő akarsz lenni, akkor igen. Gondolj bele, milyen sok ostobaságot tanítanak az iskolában? Matek. Fizika. Történelem.
Mi szükség ezekre? Mell-bicepsz nap kell csak és kizárólag.
mindenféleképpen.
első lépésben hagyd ott a sulit és csak utána kezdjél melót keresni.
ne csináld, ne legyél hülye .
Úgyis egy büfészakos egyetemre járok, amivel mindenhogy a gyártósoron kötök ki, szóval nem mindegy?
Nem lehet ezzel a diplomával jól fizető munkát tanulni, akkor meg minek csináljam?
Komoly.
Végülis ha tudom, hogy egy piacképtelen diploma amivel nem lehet elhelyezkedni, akkor mi értelme van befejeznem? Időpocséklás az egész. Ha dolgoznék akkor meg lenne már pénzem.
Persze, hogyne.
Mindenképpen, véletlenül se cselekedj másképpen Mizerics!
hagyd ott, pénzt diploma nélkül is lehet keresni, én annó 600ezres fizetést hagytam ott a suli miatt, ekkora f...ságot talán senki nem csinált még, otthagytam a sulit és másik helyre mentem, igaz 400ért de még így is jó. diplomával max bemehettem volna a gyárba műszakvezetőnek vagy a felettesnek, ott se kapok sokkal több pénzt.
fektess be, pattintsd ki magad a csajoknak, nőzz bulizz azt légy boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!