Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srac az egyetemen aki tetszik?
Figyelt kérdés
Szoval van egy srac az egyetemen aki tetszik nekem. Eddig meg csak 2x beszelgetunk egymassal..szoval csak 'latasbol' ismerjuk egymast. Parszor mar utaltam ra, hogy nekem bejon, viszont nem tudom, hogy o ezt egyertelmunek vette vagy lehet hogy le sem esett neki. :(
Ti mit csinalnatok az en helyemben? Kicsit attol tartok, hogy eszrevette, hogy nekem bejon, de azert nem reagalt, mert en viszont nem jovok be neki.
2021. nov. 20. 19:18
11/13 anonim válasza:
Hát van aki nem veszi észre.
Hivj el valahova aztan beszelgetes vegen elmondod hogy tetszik...
Ha elutasit, akkor legalabb megtudod a valaszt :)
12/13 A kérdező kommentje:
#9 nem, nem a Pecsi egyetemre jarok.
#10 koszonom az ertelmes hozzaszolast.... mintha a 2 egymasbol adodna
2021. nov. 21. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!