Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki tetszik nekem az egyetemen, de észrevettem, hogy mostanában folyton egy lánnyal lóg, akivel nem tudom, hogy csak barátok-e, hagynom kéne?
Figyelt kérdés
Múltkor is, mikor találkoztunk, szinte az arcomra volt írva, hogy meghasad a szìvem....de annyiszor oda akartam már menni hozzá, viszont hang se jön ki a torkomon ilyenkor:S
Szerencsére alig látom mostanában...
Viszont azzal a másik csajjal elég jól elvan, folyton mosolyog, mikor vele van.
2015. nov. 15. 18:11
1/1 anonim válasza:
Ez csak nekem nem tűnik a 'felnőtt párkapcsolatokba' tartozó kérdésnek? Mármint oké, írtad, hogy az egyetemen tetszett meg szóval korban nyilván felnőttek vagytok, fejben viszont még talán annyira nem... Ha beszélő viszonyban vagytok, miért nem kérdezed meg tőle hogy ki az a csaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!