Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srac az egyetemen aki tetszik?
Figyelt kérdés
Szoval van egy srac az egyetemen aki tetszik nekem. Eddig meg csak 2x beszelgetunk egymassal..szoval csak 'latasbol' ismerjuk egymast. Parszor mar utaltam ra, hogy nekem bejon, viszont nem tudom, hogy o ezt egyertelmunek vette vagy lehet hogy le sem esett neki. :(
Ti mit csinalnatok az en helyemben? Kicsit attol tartok, hogy eszrevette, hogy nekem bejon, de azert nem reagalt, mert en viszont nem jovok be neki.
2021. nov. 20. 19:18
1/13 anonim válasza:
Hát beszélj vele újra, és kérj rendes választ.
2/13 anonim válasza:
Hogyan utaltal ra, hogy neked bejon?
3/13 A kérdező kommentje:
Ugy, hogy peldaul tartom vele a szemkontaktust, ha egymasra nezunk, akkor mindig ramosolygok...hm..most ezt igy leirva lehet, hogy ez igy keves...:/
2021. nov. 20. 19:26
4/13 anonim válasza:
hol vagy egyetemen? leugrok migyáá 6 általános meg von oszt iszunk valamit, nékem vagy phötsöm is !
5/13 anonim válasza:
Hat ez azert nem mindenkinel eleg, es egyertelmu, hogy lepjen :D
6/13 anonim válasza:
Jó lenne beszélgetni is vele, invitánd dolgokra, hozz fel külsős témákat is. Nekem rengeteg kedves csoporttársam volt, akik esetében ennyivel le is zárult a történet.
7/13 A kérdező kommentje:
Ertem. Es mit csinaljak, ha visszautasit? Nagyon tartok tole.
2021. nov. 20. 19:41
8/13 anonim válasza:
Akkor mást kell majd keresned. De ez benne van a pakliban, nincs mit tenni ellene. Nem illik össze mindenki. De ha nem teszel semmit, és ő mást szeretne, akkor se fog másképp történni, szóval nem vesztesz semmit ha lépsz. És akár még be is jöhet ;)
9/13 anonim válasza:
pécsen vagy egyetemista, tudom ki vagy..
akkor találkozunk ? XD
10/13 anonim válasza:
Gecc diploma.🙄
De szociális skill az 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!