Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerkedni egy szexi kalauznővel a vonaton illetve utána?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett, van egy kisugárzása, ami nekem bejön. Vörösre festett haj, vörös körömfesték, aranyosan álló szemüveg és karcsú testű.2021. nov. 20. 08:09
1/5 anonim válasza:
Beszelgetsz vele.
Kérdezed a beosztasarol azaz műszakol e vagy hogy, hol lakik stb.
Vagy aprobb meddig dolgozol ma, vagy ilyesmi kérdések
Aztan reagalsz azokra amit mond.
Pl jé en is ott lakom vagy én is a kozelben lakom
Ismeres esetleg ezt azt a helyet (pub, vagy kávézo)meselsz hogy ott szoktal lenni, oda jársz stb.
Aztán bevágod ha van kedve, jöhetne ő is. Vagy kérdezel inkább ő hova szokott járni.
Meg stb.
2/5 anonim válasza:
*ismered esetleg ezt azt a helyet?(kávezo meg ilyeneket sorolsz)
3/5 anonim válasza:
nem veszel jegyet és ha megbüntet akkor mondod hogy természetben ledolgozod, bár ebben a hidegben azért nem lenne olyan kellemes.
4/5 anonim válasza:
Én igaz férfi vagyok, de szintén lyukasztanék. Egy csak névileg kalauz. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!