Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves lányok! Egy társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok! Egy társkeresés során milyen kérdéseknek örültök leginkább?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 04:51
 1/6 anonim ***** válasza:
30%

Jo a kerdes:P

Egyebkent nehez konkretumokat mondani, inkabb valahogy ugy fogalmaznam meg, hogy ne ilyen kluse hulyesegeket kerdezzen, hanem olyat, ami ot valoban erdekli. Amibol megtudhat rolam valamit, ami szamara fontos. Akar lehet 'tesztelos' kerdes is, amibol leszur bizonyos kovetkeztetest. Vagy legyen nem mindennapi, szokatlan kerdes ami kizokkent. Konkret peldat azert nehez ezekre mondani, mert ezek pont hogy eleg egyediek, valahogy a masik szemelye vagy a beszelgetes adja a dolgot. Mindenesetre kivagyok az ilyen kamu erdeklodo kerdesektol, a mi a hobbid mit csinalsz szabadidodben es hasonlo szaroktol, amiket 20x mondtam el csak a megelozo par oraban masoknak:D szoval erted legyen valami mas. Ami akar el is gondolkodtat. Vagy amibol latom h valoban erdeklodik vagy jobban meg akar ismerni. Kerdezzen valami melyebbet akkor, intimebbet. Lehet azt mondom h inkabb nem vagy meg nem tudok ugy megnyilni (en meg tudok de sokan nem), de lassam hogy valoban erdekli h milyen ember is vagyok vagy milyen a lelkem.

2021. nov. 20. 05:40
 2/6 A kérdező kommentje:

1-es nagyon szépen köszönöm a válaszod, szinte tökéletesen megválaszoltad a kérdésem 😊

Egyébként mizu hogy vagy? 😏

2021. nov. 20. 06:35
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Az 1-es válaszoló úgy érzem inkább élőben szokott ismerkedni 😊
2021. nov. 20. 06:39
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

#3. Szerintem a kérdező részéről a “mizu hogy vagy?”, csak poén volt…

Hiszen 1-es pont azt emelte ki, hogy az ilyesmit nem szereti.

Én jót nevettem ezen, hogy ezek után így reagált a kérdező.

2021. nov. 20. 06:55
 5/6 A kérdező kommentje:

Való igaz #4-es, egy igazi rossz csont vagyok 😁

Egy igazi huligán

2021. nov. 20. 07:24
 6/6 anonim ***** válasza:
19%
Nem szeretem a kérdéseket. Beszélgetni szeretek, abból előbb, utóbb minden kiderül, ami érdekel, csak figyelni kell a másikra. ( élőben, online nem ismerkedek)
2021. nov. 20. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!