Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám jobban bejön a pasiknak mint én?
Anyukám nagyon szép, fiatalon még szebb volt. Ha elmegyek bulizni sokan (helyes fiúk is) szeretnének velem ismerkedni, de többnyire ha meglátják az anyukámat, elvesztik az érdeklődésüket, és nem engem keresnek hanem anyukámat.Nyilván anyukám nem elvált ezért távolságtartó velük. Meg persze nem az én korosztályom érdekli őt.
Nagyon rossz helyzet, mert nagyon szeretem őt, de így úgy érzem, hogy én sohasem leszek olyan érdekes mint ő. Nem fogok tudni így megtartani senkit sem.
20/l
Bocsánat, de mi a francért jársz anyukáddal bulizni? Tehát hogy így mi a fasz?
Amúgy meg, a legtöbb esetben a kamasz fiúkat mozgatja csak meg ez a dolog, hogy huhhh egy anyuka meg milf meg micsoda kaland lehet az.
Amatőrök azok a srácok, én, férfiként, mind a kettőtökre rámennék, egyszerre.
Mellesleg ezt ugatom itt mindig: Fiatal srácoknak MILF való, a te korosztályodnak meg érett férfiak.
20 évesen, hogy akarsz versenyezni egy igazi NŐ-vel?
Az a jó, ha az elején kiderül hogy nem te érdekled őket, csak szép nőt akartak és ennyi.
Olyanra van szükséged aki szeret, nem kevesebbre.
8.-nak.
Miért lenne kamu, hogy az anyjával jár valaki buliba? Nem mindenki rühelli a szüleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!