Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, lanyt alkalmi kapcsolatra hol erdemes keresni?
Figyelt kérdés
Mindenki a Tindert mondja, amit most kiprobaltam. Nem mondanam magam egy nagyon jokepu sracnak, de szerintem azert nem vagyok olyan ronda gyerek sem. Annyira nem talaltam ott senkit, hogy 1 hete folyamatosan mindenkit jobbra huzok valogatas nelkul. Ennek az lett az eredmenye, hogy 3, azaz harom lany matchelt velem, akiket magamtol amugy nem is huztam volna jobbra, de gondoltam adjuk meg nekik is az eselyt, es rajuk irtam valamit. Egyikuk sem irt vissza 3 napja... :D Mivel Goldom van, latom, hogy ki huzott jobbra, de ott sincs senki, 2 lany a 3-bol a boost-al jott.2021. szept. 23. 18:18
1/3 anonim válasza:
Szórakozóhely, egyébként nekem badoon volt több dolog is, tindert nem próbáltam
2/3 anonim válasza:
Anno a Tinderrel összeállt egy amcsi pszichológus csapat, és kimutatták, hogy a nők kb 80%-a csak a pasik legjobban kinéző 20%-át húzza jobbra.
Ez egy ilyen sztori, az "azért nem olyan ronda" szerintem kevés... Én is voltam fent, nekem egy hónap alatt lett egy matchem, le is töröltem a 3,14159265....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!