Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehetett az oka ennek? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett az oka ennek? N

Figyelt kérdés

Van valaki akivel látásból ismerjük kb egymást, párszor minimálisan beszélgettünk. De sok arra utaló jel volt, hogy (külsőre) bejöhetek neki, legalábbis eddig azt hittem. De egyik nap amikor egymással szemben mentünk, más nem is volt ott, teljesen levegőnek nézett, 100% hogy direkt nem nézett a szemembe.

Hagyjam akkor? Nem érdeklem?

2021. nov. 19. 14:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ha barmit szeretne akkor lepne...
2021. nov. 19. 14:09
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
ne kombinálj már ennyire, egy napból nem lehet semmit levonni
2021. nov. 19. 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem lesz belole semmi. Akik csak nezegetik egymast, de soha nem lepnek egymas fele, azok csak egosimogatasra hasznaljak a masikat, hogy na lam, neki is bejovok. Semmi tobb. Parkapcsolatok ugy kezdodnek, hogy az egyik fel lep, aki altalaban a ferfi, ha hagyomanyos szereposztas van. Ha a no akarja viselni a nadragot, akkor o fogja felcsipni a ferfit. A tobbiek a nezoteren ulnek es varnak a semmire.
2021. nov. 19. 14:50
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Az nem lehet hogy esetleg rossz kedve volt? Felcseszte valaki az agyát és emiatt nem akart senkivel sem kedveskedni. A saját példámból indultam ki. Van hogy nemigen van kedvem flörtölni mert fejben máshol vagyok. Szerintem ne add fel, ha találkoztok köszönj neki és kérdezd meg hogy minden rendben van-e.
2021. nov. 19. 15:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Jó kedve volt. láttam rajta. Ezért is lepett meg.
2021. nov. 19. 17:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem akarta kimutatni. Máson nem akarja az ember a dühét levezetni. Te nem mondtál vagy tettél félre érthető dolgot?
2021. nov. 19. 18:59
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem történt semmi, és tényleg jó kedvű volt előtte mással.

Nem értem, volt hogy "szemeztünk" is többször, most meg ez. 😅 Gondoltam rá, hogy lehet hogy idegesíti amikor nézem, de nem szoktam bámulni, nem is tudnám mert 100% hogy én előbb zavarba jönnék.

2021. nov. 19. 19:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Aztán az is lehet hogy amúgy alakul neki valami. És úgy van vele hogy nem csapna be. :D

Vagy szimplán csak bohóckodott és nem vagy barátnál több. :)

2021. nov. 19. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Hetek, hónapok, évek óta nézegetitek egymást, most egyszer nem és megy az agyalás. A semmin.

Majd jövő héten mosolyogtok egymásra.

2021. nov. 19. 20:12
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem már régen elhívott volna kettesben meginni valamit, ha rád lenne izgulva...
2021. nov. 19. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!