Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szinglik. Hogy érzitek magatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik. Hogy érzitek magatokat, mióta bejött a sötét, bekuckózós idő?

Figyelt kérdés

Hideg, sötét van, kevesebb helyre lehet kimozdulni. Szarul élem meg, pedig minden oké volt. Elfoglalom magam, van dolgom, de közben szarul érzem magam. Bezárva érzem magam, napjaimat egyedül töltöm. Elmegyek melóba, oké ott vannak emberek, beszélni kell stb, meg vannak a kapcsolódások, de nem a munka az életem. sötétben megyek sötétben jövök. Szerencsére van pár barátom, de ők nem érnek rá mindig.

Ti hogy érzitek magatokat?

2021. nov. 18. 22:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én nyáron nem tudok sétálni. Leszaladok kajáért, és rohanok vissza. Napszemüvegben is hunyorgok, mint egy idióta, izzadok, ragadok, olyankor minden szar.

Most jó, most végre van igazi levegő.

2021. nov. 19. 18:05
 22/24 A kérdező kommentje:

#20 miből gondoltad, hogy férfi vagyok ?

Nő vagyok és van házam. Nem akarok egyéjszakásat.

2021. nov. 19. 18:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan pocsékul mint az év bármelyik napján.
2021. nov. 19. 18:39
 24/24 anonim ***** válasza:

Nincs barátnő vagy rokon akihez el lehetne menni vagy összefutni egy kicsit? Hiányoznak az emberek?

2021. nov. 19. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!