Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik. Hogy érzitek magatokat, mióta bejött a sötét, bekuckózós idő?
Hideg, sötét van, kevesebb helyre lehet kimozdulni. Szarul élem meg, pedig minden oké volt. Elfoglalom magam, van dolgom, de közben szarul érzem magam. Bezárva érzem magam, napjaimat egyedül töltöm. Elmegyek melóba, oké ott vannak emberek, beszélni kell stb, meg vannak a kapcsolódások, de nem a munka az életem. sötétben megyek sötétben jövök. Szerencsére van pár barátom, de ők nem érnek rá mindig.
Ti hogy érzitek magatokat?
Most mi köze az ősznek meg a télnek a szingliséghez?
Ugyanúgy élek ahogy máskor is. Attól hogy hamarabb sötétedik még van mesterséges fény is. És a bekuckózásnak is van előnye. Kipróbálhatsz új hobbikat. Én barkácsolok ahogy az időm engedi. Flekapcsolom a villanyt és pár órára naponta elfoglalom magam. Közben mindenféle hasznos cuccot készítek.
Elhiszem hogy aki nyárpárti nehezebben viseli ezt az időszakot de igyekezni kell kitörni belőle. A sok front pedog megviseli a szervezetet, gondolom ez is rátesz a dologra. Don't worry, be happy! :)
15. illegál " XDD
Az emberi alapjogokat megszegni valóban illegális .
Úgy látom a többség szereti ezt az időt. Számomra undorító ez az idő. Szürke minden, párás, környezet is egyhangú (,kopaszak a fák, sivár minden). Nyáron sokkal könnyebb. Ha akarok elmegyek kocsikázni, sétálni, de ilyen szar időben nem lehet. Kocsikázni még oké, de nincs meg az a feeling.
Nem utolsó, hogy nincs központi fűtésem, többször van 16 fok, mint meleg.
Én jól vagyok, szeretem ezt az időt. Plusz kevesebb boldog párt is látok, mivel nem mozdulok ki:D Így elviselhetőbb a dolog.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!