Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem barátnője megfogta a seggemet, miért tette?
Neki is van barátja, amikor mentem fel a lépcsőn egy összejövetelen, akkor fogta meg. Nem "fogtam vissza" (amit kicsit bánok, mert elég jó).
Miért tehette?
Semmi trollkodás nincs a kérdésben.
A felvetésed viszont jogos!
33# Már miért lenne troll?
Egyébként teljesen jogos kérdés: ilyenkor miért nincs metoozás?
Végigolvasva eljutottunk oda,hogy remek segged van.
Vegyük akkor ezt,es járjuk körül.
A seggfogdosás bizalmi kérdés es bátorság.
Az első tetel adott.Ismeritek jól egymást.Szval a fogdosó nagyjából sejti,hogy mire számíthat.Pldául nem fogod leordítani,nem kiabálsz,nem képeled fel,nem alázod meg.
Bátorság, mert kell hozza némi vagányság.Vagy hogyismondjam,a nő nem egy szende kis nőismerős.
Nomost fordított helyzetben változik az ábra.Amióta a zaklatások viragkorát éljük egy ferfi nem biztos hogy ilyesmire vetemedne.
Egy nő fenekére csapni gusztustalan tett és a "támadót"tarsadalmilag lehordják a sarga földig.
Egy férfivel ugyanezt megtenni poén és vicces.Humoros.Aligha számíthat együttérzesre.Sőt!!Előjőn az:Hogy "örülj neki","mit lázadozol egy kis segrepacsi miatt?","nem vagy te kislány",stb!!
Ha nem képzelünk bele semmit a történetbe,akkor azt mondanám:Jól esett nekihogy megfogta a seggedet.
Veszteni nem vesztett semmit,csak nyert.
Nem akar semmit,de ez is megvolt neki, következmények nélkül.Te nem beszélsz,ő nem beszél.
Ennyi.
37#
Igy is megfogalmazható.Ki ki a maga oldalárol nézi ezt ugye.Csak nem szerettem volna meddő vitát generálni,és hogy más irányt vegyen a téma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!