Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem barátnője megfogta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem barátnője megfogta a seggemet, miért tette?

Figyelt kérdés

Neki is van barátja, amikor mentem fel a lépcsőn egy összejövetelen, akkor fogta meg. Nem "fogtam vissza" (amit kicsit bánok, mert elég jó).

Miért tehette?

2021. nov. 18. 11:47
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Akkor végigpásztáztam.
2021. nov. 18. 12:42
 22/40 anonim ***** válasza:
94%

Hadd kérdezzük meg így ismeretlenül, azért benne lennél vele, ha azt mondaná, hogy akar téged?

Csak azért kérdezem, mert kezd ez körvonalazódni a hozzászólásaidból. :)

2021. nov. 18. 12:42
 23/40 anonim ***** válasza:
79%
25 Minek kérdezed, úgy is letagadja.Kár, hogy már a kifejtésben elszólta magát.Arra számított, hogy majd mindenki azt írja, kívanja őt a felesége barátnője és nyugodtan feküdjön le vele.
2021. nov. 18. 12:44
 24/40 A kérdező kommentje:

Bejön külsőre. De ilyen szempontból még rajta kívül 1000 nő is.

Házi nyúlra nem lövök. Ennyire hülye nem vagyok, hogy a feleségem barátnőjével kezdjek ki, ráadásul ő volt a tanúja az esküvőnkön.

Pont emiatt nem értem az ő tettét.

2021. nov. 18. 12:44
 25/40 anonim ***** válasza:
95%

27 De pont emiatt meg kellett volna kérdezned, hogy miért csinálta.

Ha nem csak véletlen volt, akkor mondani kellett volna a feleségednek.

2021. nov. 18. 12:46
 26/40 A kérdező kommentje:

Más nő is fogta már meg a seggem, vele se történt semmi, pedig szingli voltam.

Szerintem csak szimplán jól néz ki nadrágon keresztül és vannak nők, akik nem tudnak ellenállni, hogy megfogják.

Ez reális lehet?

2021. nov. 18. 12:48
 27/40 anonim ***** válasza:
94%

Reális lehetne, de én pl. a barátnőm barátnőinek nem fogom meg seggét, mert abból a barátnőmmel konfliktusom lenne, illetve neki pedig a barátnőivel.

Szóval, inkább ne fogdossuk az ismerőseink seggét, hacsak nem akarunk valamit.

Talán, kérdezd meg tőle, hogy miért csinálta. Lehet, egy hirtelen ötlettől vezérelve és ő sem akarna belebonyolódni egy ilyen kapcsolatba.

2021. nov. 18. 12:51
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

29 De te házas vagy, és a feleséged barátnője fogta meg a segged.Komolyan nem fogod fel mi a különbség, vagy csak magyarázkodsz?

Ha a haverod fogná meg a feleséged melleit, szerinted az is normális, mert hogy már más is megfogta mikor szingli volt?

2021. nov. 18. 12:53
 29/40 A kérdező kommentje:
Nem fogok már erre rákérdezni, akkor kellett volna melegében, de pont odaszólt valaki és rögtön elterelte a figyelmemet erről az esetről, aztán pedig elfelejtetem, és most jutott eszembe.
2021. nov. 18. 12:54
 30/40 anonim ***** válasza:
35%

A kérdés maga troll, de egy ilyen helyzetben ez minősül szexuális zaklatásnak? Csak mert fordított nemekkel igen. Vagyis elvileg itt is.

A kérdés mindkét esetben a következő - miért nem történik semmi retorzió?

2021. nov. 18. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!