Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem barátnője megfogta a seggemet, miért tette?
Neki is van barátja, amikor mentem fel a lépcsőn egy összejövetelen, akkor fogta meg. Nem "fogtam vissza" (amit kicsit bánok, mert elég jó).
Miért tehette?
9 És, kérdőre vontad, hogy miért csinálta ezt?Nem.Akkor?Feleségednek elmondtad?Nem.Akkor?
Ráadásul eddig azt bántad, hogy te nem fogdostad vissza.Milyen undorító, hazug alak vagy te.
Gondolom ha a legjobb barátod nyúlna a feleséged alá, te úgy látnád jónak, ha a feleséged lepipálná a havert.Véletlen sem akarnál róla tudni, hogy az állítólagos barátod taperolja a feleséged...
11-es válaszoló:
Neked komoly komplexusaid vannak.
Az volt a kérdés, hogy miért tesz ilyet egy nő ebben a helyzetben?
12 Nincsenek komplexusaim, csak azt is buta vagy megérteni, amiről éppen szó van.
Azt írtam, lehet a feleséged küldte a nyakadra, hogy teszteljen le, de te elbuktál.
Erre azt kérdezted, miért buktál el, te nem taperoltál vissza(csak akartad).
Utána írtam a #11 kommentet, most meg eljátszod, hogy velem van a probléma.:D
Nyilván azért, mert ellenállhatatlan vagy, kérdező, nem bírta türtőztetni magát.
Vagy inkább azért, mert egy önbizalomhiányos liba, aki azzal akar maga előtt villogni, hogy elcsábítja a barátnői b.lfasz pasijait/férjeit.
Nos, én gondolat menetemben a következő lehetőségek rajzolódtak ki:
1. már előtte is szemet vetett rád, de most valahogy kapóra jött neki, hogy megfogjon, ha nem is egy jó helyen. Ezzel jelezve, hogy akár többről is lehet szó.
2. jó pofa szeretett volna lenni és valami vicces visszajelzést szeretett volna kapni.
3. megpróbált téged, hogy állod-e a sarat.
Az általam felvázolt lehetőségek közül az elsőre tippelek.
18-as vagyok! Én ettől függetlenül tartom magam az 1-es lehetőséghez.
Valami lehet, amit szeretett volna a tudtodra adni. Általam leírtak csak abból következnek, amit leírtál. Részleteket nem tudok, jós meg nem vagyok! :)
Végigneztél rajta a szemeddel.:D
Mert mivel lehet még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!