Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pszichopata lehet megszállottj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichopata lehet megszállottja a párjának? Ha igen, akkor az milyen viselkedésekben merül ki?

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Az előző barátnőmnél kicsit ez (is) volt.

- Folyton velem akart lenni

- Extrém féltékeny volt

- Minden lépésemről tudni akart

- Majd minden lépésemet kontrollálni akarta

- Majd végül az életem szinte minden területén minden egyes mozdulatomat kontrollálni akarta

És ez így szép lassan, mestere volt a manipulációnak, meg h irányítson a tudtom nélkül. A végén már nem mehettem kb sehova, n em beszélehettem lányokkal online se, a telefonom nyomkövető app volt, nem játszhattam a gépen, nem nézhettem tvt, szigorúan megszabta az étrendemet és hogy mennyit kell edzenem, stb

Nemtudom milyen részben volt kontrollmániás és milyen szinten megszállott de egyre betegesebb lett a végére és csak borzasztó nehézségek árán tudtam szabadulni tőle, azon gondolkoztam h elszököm külföldre és nevet változtatok, tényleg elég elkeseredett voltam akkoriban

2021. nov. 11. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Hú basszus ez nem semmi első. De szerintem az exed nem pszichopata volt hanem ahogy írtad is megszállott és kontrollmániás. Meg még kitudja mi amire még nem diagnosztizálták 🙂

A pszichopatáknak nincsenek érzelmei, csak legfeljebb úgy csinálnak (ezért se lehetnek féltékenyek). Manipulatívak, pont azért mert érzelemmentesen el akarják érni a céljaikat. De ez nem azt jelenti hogy minden manipulatív ember pszichopata.

2021. nov. 11. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
29%
google a barátod... mindenki írhat bármit itt. A lényeg teljesen érzelem mentes emberek, így akik érzelmekre gyakorló negatív dolgokat írnak azok hamis állítások .
2021. nov. 11. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Első:

“Nem beszélhettem lányokkal online sem”

Tényleg elég beteg lett a csajod a végére, viszont miért beszéltél volna lányokkal online?

2021. nov. 11. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

4-es chatre gondolok, ismerősökkel

Egyébként valóban nem volt ilyen diagnózisa. Az egyetlen diagnózisa még gyerekkorából volt, de nem volt hajlandó elmenni pszichológushoz egyszer se hiába kértem

2021. nov. 11. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!