Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichopata lehet megszállottja a párjának? Ha igen, akkor az milyen viselkedésekben merül ki?
Az előző barátnőmnél kicsit ez (is) volt.
- Folyton velem akart lenni
- Extrém féltékeny volt
- Minden lépésemről tudni akart
- Majd minden lépésemet kontrollálni akarta
- Majd végül az életem szinte minden területén minden egyes mozdulatomat kontrollálni akarta
És ez így szép lassan, mestere volt a manipulációnak, meg h irányítson a tudtom nélkül. A végén már nem mehettem kb sehova, n em beszélehettem lányokkal online se, a telefonom nyomkövető app volt, nem játszhattam a gépen, nem nézhettem tvt, szigorúan megszabta az étrendemet és hogy mennyit kell edzenem, stb
Nemtudom milyen részben volt kontrollmániás és milyen szinten megszállott de egyre betegesebb lett a végére és csak borzasztó nehézségek árán tudtam szabadulni tőle, azon gondolkoztam h elszököm külföldre és nevet változtatok, tényleg elég elkeseredett voltam akkoriban
Hú basszus ez nem semmi első. De szerintem az exed nem pszichopata volt hanem ahogy írtad is megszállott és kontrollmániás. Meg még kitudja mi amire még nem diagnosztizálták 🙂
A pszichopatáknak nincsenek érzelmei, csak legfeljebb úgy csinálnak (ezért se lehetnek féltékenyek). Manipulatívak, pont azért mert érzelemmentesen el akarják érni a céljaikat. De ez nem azt jelenti hogy minden manipulatív ember pszichopata.
Első:
“Nem beszélhettem lányokkal online sem”
Tényleg elég beteg lett a csajod a végére, viszont miért beszéltél volna lányokkal online?
4-es chatre gondolok, ismerősökkel
Egyébként valóban nem volt ilyen diagnózisa. Az egyetlen diagnózisa még gyerekkorából volt, de nem volt hajlandó elmenni pszichológushoz egyszer se hiába kértem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!