Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik ezek a viselkedések? Meg nem furák ezeknaz uj szokäsok?
Mondani szoktäk,hogy ha a pärunk hirtelen uj szokäsokat, vagy viselkedèsi stilust vesz fel, esetleg erösen változtat a megjelenésén,akkor lehet hogy fèlrelèp.
Nos. Nálunk 1év együttjärás utän érdekes helyzet kezd kialakulni.
Pärom mostanäban sürün jät konditerembe, ezt nem teszem szovä,de hozzäteszem,hogy az elejèn le sem lehetett volna rugdosnu edzeni.
Eddig csak akkor ment,ha én dolgoztam,nost mär akkor is lemegy hq itthon vagyok.
Hmm..oké.
A viselkedèse ingadozó,egyik nqp udegbeteg és hozzä sem lehet érni,masik nap jön, szeretget,lehoznä a csillagokat...
De ami totäl kiakasztott az az,hogy bementünk ma egy boltba és nezegetni kezdte a waxokat,meg a hajzselèket.
AZ ELEJÉN AKKOR SEM ZSELÈZTE A HAJÄT AMIKOR NEKEM UDVAROLT...PLUSZ JB ALIG 1CM A HAJA, NEM IS ÁLLNA JOL NEKI A ZSELÉ.
mondom,, komolyan zselézni akarod??,,
Ilyetszol. ,,ja most ez tetszik, legalább állna valahogy,,
Nekem ez fura... Mi ez a hirtelen vältás?
Ezelött a hajzselét is elitélte,mert undorito meg tiniknek vali stb.
Én nem értem...
Olyan fura szokásokat kezd felvenni,maiken leesik az ällam
Paranoia ude cagy ida,ma elvittem a konditerembe,örűlt neki... De én nekem itt valqmi nem stimmel.
Gondoltam uj kolleginära, de ez passz,mert fèrfiak közt melozik,mivel szerelő plusz ismerem őker
T, valamelyik elszolná magät ha gäz lenne.
De csak szerintem fura hogy hirtelen ilyan szokásokat vesz fel,amikről eddig hallani sem akart??
Csak szerintem olyan,mintha valaki másnak akarna tetszeni?
Nèha mindenbe beleköt,ami velem kapcsolatos.
Ma a vezetési stilusomat szolta le.
Nem tudok másra gondolni,csakis arra hogy egy mäsik nö van a dologban...
Tudom gáz, de emiatt mär belenéztem a telefinjäba is.
Semmit nem talälok, de ezej a viselkedések egyre jobban megijesztenek.
Egy teljesen más férfi kezd lenni,mikozben velem egyre turelmetlenebb..
Érzem,hogy valami nagyon nem stimmel.
Nagyon féltékeny vagyok és nekem ez nagyon megaläzo és rosszul esik, annyira fáj.
Mlioszor beszéltünk már a fèltékenységemről... Azt mondta sosem csalna meg,mert nagyon szeret és sosem okozna nekem fájdalmat... De nem értem
Most is gyomoridegem van. És sìrok és csak sîrok :(
Teljesen tehetetlen vagyok,mert felek hogy elveszitem Öt,pedig annyira szerelmes vagyok belè :(
És mivel nincsen bizonyitékom igy semmire sem megyek.
Ha esetleg pl. Mindent kitőröl akkor sosem fogom lebuktatni
Amugy nälunk lakunk, együtt.
Ha én dolgozom, Akkor is tudom hogy mit csinál,mert anyum itthon van :D
De ha pl. Valahova megy arrol is tudok,mert vagy anyum mondja el,vagy Ö maga.
De amugy csak kobditerembe jár le,meg ugye melozni...
De van hogy este csak ugy elé megyek a meloba és örül nekem... Mist a konditerembe csak nem követhetem...
A telefonjät sem rejtegeti, éjjel is belenêzhetnék,meg napkozben is.... Szoval ugy fizikailag semmi gyanus nincsen.
De ezek a fura uj szokäsai.... Ezek zavarnak nagyon
Megpróbál jobban kinézni. Önmagáért.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de te orvosi eset vagy. Segítségre van szükséged, többszörösen meghaladod a normális féltékenységet. El fogod veszíteni, de nem egy másik nő miatt, hanem mert egyszerűen nem vagy komplett. Olvasd vissza azt a hisztigörcsöt, amit írtál... Mindezt azért, mert gyúrni jár, meg hajzselét vesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!