Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik ezek a viselkedések? Meg nem furák ezeknaz uj szokäsok?
Mondani szoktäk,hogy ha a pärunk hirtelen uj szokäsokat, vagy viselkedèsi stilust vesz fel, esetleg erösen változtat a megjelenésén,akkor lehet hogy fèlrelèp.
Nos. Nálunk 1év együttjärás utän érdekes helyzet kezd kialakulni.
Pärom mostanäban sürün jät konditerembe, ezt nem teszem szovä,de hozzäteszem,hogy az elejèn le sem lehetett volna rugdosnu edzeni.
Eddig csak akkor ment,ha én dolgoztam,nost mär akkor is lemegy hq itthon vagyok.
Hmm..oké.
A viselkedèse ingadozó,egyik nqp udegbeteg és hozzä sem lehet érni,masik nap jön, szeretget,lehoznä a csillagokat...
De ami totäl kiakasztott az az,hogy bementünk ma egy boltba és nezegetni kezdte a waxokat,meg a hajzselèket.
AZ ELEJÉN AKKOR SEM ZSELÈZTE A HAJÄT AMIKOR NEKEM UDVAROLT...PLUSZ JB ALIG 1CM A HAJA, NEM IS ÁLLNA JOL NEKI A ZSELÉ.
mondom,, komolyan zselézni akarod??,,
Ilyetszol. ,,ja most ez tetszik, legalább állna valahogy,,
Nekem ez fura... Mi ez a hirtelen vältás?
Ezelött a hajzselét is elitélte,mert undorito meg tiniknek vali stb.
Én nem értem...
Olyan fura szokásokat kezd felvenni,maiken leesik az ällam
Paranoia ude cagy ida,ma elvittem a konditerembe,örűlt neki... De én nekem itt valqmi nem stimmel.
Gondoltam uj kolleginära, de ez passz,mert fèrfiak közt melozik,mivel szerelő plusz ismerem őker
T, valamelyik elszolná magät ha gäz lenne.
De csak szerintem fura hogy hirtelen ilyan szokásokat vesz fel,amikről eddig hallani sem akart??
Csak szerintem olyan,mintha valaki másnak akarna tetszeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!