Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, hogy változik, ahogy megítéled a párod külsejét?
Én ebben totál defektesen működöm.
Exem külsőre nem tetszett, de bele szerettem egy idő után, és voltak helyzetek, amikor kifejezetten vonzónak találtam. Szerintem ez a pillanatnyi kisugárzásából adódott.
Mostani páromtól el voltam borulva, annyira dögös, szexi, jóképű férfinek találtam, mikor megismertem. 2 éve vagyunk együtt. Van, hogy gyönyörűnek látom, de van, hogy inkább nem, hogy átlag alattinak. Nem a külsőségek alapján ítélek, ne értsetek félre. Hanem inkább ha haragszom rá, elkezdem nem szépnek látni. Ha harmonikus a kapcsolat, akkor meg elolvadok tőle.
Kolléganőim azt mondják, nagyon jóképű. De akkor nekem mindig így kellene ót látnom, vagy nem? Lehet, hogy nem szeretem eléggé, vagy van ennek egy természetes pszichológiai háttere?
Ti voltatok már így? Mi a véleményetek?
Szerintem jól leírtad te magad, hogy az érzelmek miatt változhat a külső megítélése. Bár ez inkább szokott úgy lenni, hogy az elején átlagosnak ítélted meg összességében, egyes részletek nem tetszettek, és ahogy megismered, beleszeretsz, együtt mentek át sokmindenen, gyönyörűnek fogod tartani és megszereted, ami előtte nem is tetszett annyira.
Ez a csapongás viszont fura, egy veszekedéstől, pillanatnyi haragtól nem hallottam, és nem is tapasztaltam, hogy kevésbé látnánk szépnek a másikat. Maximum ha kiszeretek belőle, és eltelik több idő.
Igen néha érzelmek hatására változhat.
Voltam egy így egy nővel, aztán mikor elmúlt a szerelem részemről, akkor elfilóztam, hogy basszus, csoda , hogy felállt rá...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!