Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemtudom jo helyre irom e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom jo helyre irom e a kerdest, de ket ertelmu es mar nem is nagyon érdekel az az igazság. Szerintetek mi vár az öngyilkosokra?

Figyelt kérdés

Most jött el az a pont, hogy végem. Van egy 2 eves kislanyunk férjemmel, de teljesen semmibe vesz. En most nem dolgozom(egyéb okok miatt) o igrn. Havi 350 ezerből elunk hárman. Nem nagy kereset de el el eldegelunk. O elmondja mindennap nekem, hogy en semmit nem csinálok lusta szr vagyok.. Mikozben fozok mosok takaritok.. Kislanyommal vagyok.. Igyos néha lelkiismeret furdalasom van ha inkább mosogatok 15 percet mikozben a kislanyom szeretne velem játszani..na mind1

Mindennap belém áll valamivel

Olyan dolgokkal hogy koszos a padlo, a tűzhely miert nincs kitakaritva,a pokhalo miért nincs leszedve. Kerekperec elmondta, hogy ot ez zavarja csak. De ezek annyira felszínes dolgok.. Viszont az hogy mindennap a fejemhez vágja hogy en csak elvagyok itthon magamnak.. Ez annyira fáj már.. Nembirom

A kislanyom is eszméletlenul sajnalom hogy ezt hallgatja annyira egy szeretni való csöppség. Azt tudni kell, hogy apa lánya szerelem van..

Viszont 1 1 veszekedesnel olyanokat vag a fejemhez hogy azonnal fejbe tudnám magam lőni, hogy nekem elég volt ebből. Ha elkezdek sirni mondja hogy egy gyenge vagyok.. Es kinevet. 2 eve meg is csalt. Egyszer megvert kb 1 eve mert adtan neki egy pofont..mert krvaanyazott.. Nagyon fáj. A kérdésem elso fele pedig igen. Mar elkezdtem bucsulevelet irni. Lehet most sokan kinevettek de r nem sok kell mar a bekattanasomig.

Drogozik is neha nehaa ferjem. Nagyrészt ezmiatt is szerintem agressziv.

2bajom van:

- a kislanyom nem akarom itt hagyni, annyira szeretem, hogy meghalok érte.

-Felek a halaltol. Hogy mi vár rám utána ha sajat kezűleg vetek veget. Kíváncsi vagyok ti hogy gondoljátok. Nem kamu eskuszom. En lennek a legboldogabb ha az lenne. Ha eszembe jut valami még irom. Meg probalok válaszolni ha valaki olyat kérdez. Banthattok is nyugodtan bármivel nem számít már. A jó tanácsokat köszönöm.

2021. nov. 4. 22:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kérdező itt is ez van nálam :(

Csak itt 3 gyerek.

De minden ugyanaz: ivás, drog, bántalmazás, itthon vakarom a pin@m...

Es másnap mintha mi sem történt volna.

Csak itt 3 gyerek nézi ezt :(

2022. jan. 24. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!