Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemtudom jo helyre irom e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom jo helyre irom e a kerdest, de ket ertelmu es mar nem is nagyon érdekel az az igazság. Szerintetek mi vár az öngyilkosokra?

Figyelt kérdés

Most jött el az a pont, hogy végem. Van egy 2 eves kislanyunk férjemmel, de teljesen semmibe vesz. En most nem dolgozom(egyéb okok miatt) o igrn. Havi 350 ezerből elunk hárman. Nem nagy kereset de el el eldegelunk. O elmondja mindennap nekem, hogy en semmit nem csinálok lusta szr vagyok.. Mikozben fozok mosok takaritok.. Kislanyommal vagyok.. Igyos néha lelkiismeret furdalasom van ha inkább mosogatok 15 percet mikozben a kislanyom szeretne velem játszani..na mind1

Mindennap belém áll valamivel

Olyan dolgokkal hogy koszos a padlo, a tűzhely miert nincs kitakaritva,a pokhalo miért nincs leszedve. Kerekperec elmondta, hogy ot ez zavarja csak. De ezek annyira felszínes dolgok.. Viszont az hogy mindennap a fejemhez vágja hogy en csak elvagyok itthon magamnak.. Ez annyira fáj már.. Nembirom

A kislanyom is eszméletlenul sajnalom hogy ezt hallgatja annyira egy szeretni való csöppség. Azt tudni kell, hogy apa lánya szerelem van..

Viszont 1 1 veszekedesnel olyanokat vag a fejemhez hogy azonnal fejbe tudnám magam lőni, hogy nekem elég volt ebből. Ha elkezdek sirni mondja hogy egy gyenge vagyok.. Es kinevet. 2 eve meg is csalt. Egyszer megvert kb 1 eve mert adtan neki egy pofont..mert krvaanyazott.. Nagyon fáj. A kérdésem elso fele pedig igen. Mar elkezdtem bucsulevelet irni. Lehet most sokan kinevettek de r nem sok kell mar a bekattanasomig.

Drogozik is neha nehaa ferjem. Nagyrészt ezmiatt is szerintem agressziv.

2bajom van:

- a kislanyom nem akarom itt hagyni, annyira szeretem, hogy meghalok érte.

-Felek a halaltol. Hogy mi vár rám utána ha sajat kezűleg vetek veget. Kíváncsi vagyok ti hogy gondoljátok. Nem kamu eskuszom. En lennek a legboldogabb ha az lenne. Ha eszembe jut valami még irom. Meg probalok válaszolni ha valaki olyat kérdez. Banthattok is nyugodtan bármivel nem számít már. A jó tanácsokat köszönöm.

2021. nov. 4. 22:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
google: NANE - őket hívd fel, kitartást! Nem lesz könnyű út, de megéri. Segíteni fognak.
2021. nov. 5. 01:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
#10! A kettő kizárja egymást? Láthatóan nincs jól és a legfontosabb, hogy a meggondolatlan hirtelen döntést elkerülje. Tudom, miről beszélek, átéltem.
2021. nov. 5. 07:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
#12 Hosszabb távon igazad van, de most azonnali segítségként neki nem pszichológus kell, hanem az, hogy védve legyen a bántalmazás ellen. Nem?
2021. nov. 5. 07:50
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Írj! Lássuk, jól vagy!
2021. nov. 5. 08:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

kitartas! itt is kerhetsz segitseget:

[link]

2021. nov. 5. 09:35
 16/21 A kérdező kommentje:

Halasan koszonok minden hozzaszolast, tanácsot, segitseget, megertest❤️

Egyelore fogalmam sincs mihez kezdjek, az a baj, hogy masnap hgy tesz mintha semmi sem történt volna. Ez fáj a legjobban..en meg persze mar nem érzek iranta semmit.. Kiolte belőlem. Meglatjuk mi lesz meddig birom, hogy tudom megoldani..ha nem megy kiszallok. Sokmindent nem tudok persze itt elmondani, hogy mikrz muvelt mar velem, mert keves lenne a hely is.. De van egy csomo hitelunk stb. Nemtudom mihez kezdhetnek. Szr az elet :(utalok elni mar utalok felkelni reggel. Egyetlen egy boldogságom van az pedig az en egyetlen kis angyalkam aki reggelente ram mosolyog. O az aki meg itt tart igazabol..

2021. nov. 5. 12:56
 17/21 anonim ***** válasza:
70%

Most megint le leszek pontozva, mint az előző válaszom, de nem érdekel, azért leírom:

"Egyelore fogalmam sincs mihez kezdjek" dehogy nincs fogalmad, nagyon is jól tudod, hogy mit kéne tenned, a válaszolók is mind jó tanácsokat adtak, sőt konkrétan megírták, hogy mit tegyél. Már csak választanod kellene a tanácsok közül, de mindegyiket is megteheted szép sorjában. A siránkozásnál bármelyik előrébb vinne.

"Meglatjuk mi lesz meddig birom, hogy tudom megoldani..ha nem megy kiszallok." miért te úgy érzed, hogy most megy? Mire vársz? Még nem vert annyira össze, hogy kitörjön a fogad? Még nem alázott meg eléggé?

Tudod ez csak hárítás meg kifogáskeresés amit csinálsz, de ha nem akarsz tenni semmit, akkor minek írtad ki a kérdést?

"A kislanyom is eszméletlenul sajnalom hogy ezt hallgatja annyira egy szeretni való csöppség." sajnálhatod is, de ne felejtsd el, hogy ezt konkrétan te hagyod, hogy így legyen. Nem kellene ezt hallgatnia, ha lenne egy anyja, aki kiemelné ebből. Ha saját magad ennyire nem becsülöd, az a te dolgod, de a gyerekednek köteles vagy normális, élhető körülményeket biztosítani. Ez az otthoni légkör, amit nyújtasz neki, nem az.

2021. nov. 5. 18:29
 18/21 anonim ***** válasza:
33%
Én jelentettem az utolsó kettőt. Az ilyen hangnemnek, ráadásul ismeretlenül nincs itt helye. :(
2021. nov. 5. 19:00
 19/21 A kérdező kommentje:
17es: igazad van teljesen. Megertem, hogy így gondolod. En is ezeket mondanám másnak. Csak nagyon nehéz helyzet ez. Remélem megoldodik valahogy.. Köszönök szépen mindent.
2021. nov. 5. 21:43
 20/21 anonim ***** válasza:
73%

Persze hogy nehéz, senki nem mondta, hogy nem az. De a változás ezzel jár. De meg fogod látni, hogy amint elindulsz az úton, újabb lehetőségek fognak kinyílni előtted. Ne félj segítséget kérni. Amint megteszed az első lépést, utána egyre jobban fogod érezni magad, mert büszke leszel magadra, hogy meglépted és sikerült.

Valahogy nem fog megoldódni, csak úgy, ha te megoldod.

18-as, téged meg ne zavarjon, hogy még a kérdező is igazat adott nekem. A hangnem teljesen rendben van, persze nem hízelgő, de az igazság gyakran fáj. Általában annak, aki még saját magának is hazudik, és így leírva szembesül azzal, amit magának se mert bevallani. Kérdezőnek volt bátorsága kimondani, hogy igazad van, ami már egy első lépés a kiút felé.

Mindenesetre amint látod, többre ment az én válaszommal, mint a tieddel.

2021. nov. 6. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!