Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben mennyi igazság van, hogy sokkal több a szép nő, mint a jóképű férfi? Ez tényleg így van?
Csak gondolj bele például mennyit dob egy nőn a smink.
Ha nem lenne , ennyi "jó" nő sem lenne.
Hetero lány vagyok és a leszbikus barátnőmmel egyetértünk ebben, igen, hogy több a szép nő, mint a helyes pasi. Még én is azt mondom, hogy random férfi és nő esetén inkább választom a nőt, ha valamit kezdeni kéne vele testileg, mert kb 90%, hogy kellemesebb hozzáérni, kevesebb eséllyel taszít a külseje.
Egyrészt a lányok általában inkább igényesek, fiúból több külsejére igénytelent, ápolatlant ismerek. Emellett vagy nagyon erős pozitív kémia van a pasikkal vagy "inkább ne érj hozzám, köszi". És sajnos ez utóbbi az esetek többsége. Csak külső alapján nagyon kevés férfit találok vonzónak. Nem tudom, miért van, valószínűleg evolúció is, hogy a nőknek magasabb a sztenderdje, hiszen sokkal "drágább" kihordani egy gyermeket és felnevelni, mint csak szórni a magokat. Ezért van az hogy pasiknak kb minden nő dugható, míg a nők erősen szelektálnak. Ez van, ezen nem kell felháborodni, főleg nem azoknak a pasiknak, akik védik a férfi részét a dolognak, azaz természetesnek tartják, hogy csakúgy elköteleződés nélkül sok nőt megdugnának. El kell akkor fogadni, hogy sok nő meg magas elvárásokat állít. Ezen nem hisztizni kell, hanem ahol lehet, fejlődni, hogy minél jobb partner váljon az adott férfiból, s így minél több nő őt válassza.
Amúgy mindenféle nemek gyűlölködése meg incelfórumok, viták olvasgatása helyett ajánlom az Önző gén című könyvet, szépen, érthetően leírja ezt is. Megmagyarázza, miért válogatnak a nők, miért a top pasi kell meg az elköteleződés, nem pedig a felelőtlen dugás. Persze a mai világban a fogamzásgátlás változtatott a helyzeten, de családalapítás szempontjából még érvényes, illetve a vonzalom ösztönszinten ezeken alapul.
Amúgy maga a vonzalom is érdekes összetett téma. Nőknél a termékenység, tehát fiatalság és szépség volt a fő szempont. Férfiaknál a rátermettség, erő, intelligencia, dominancia, vezetői készség... -> státusz, vagyis mennyire tudja eltartani, segíteni felnevelni a gyerekeket és jó géneket adni. Emelett nyilván a jó fizikum (de ez benne van az erőben, jó génekben). Szóval kicsit összetettebb, ezért nem feltétlen csak a külsőre szelektált, de az is benne van.
"A nők közül a szelekció a szépet választotta ki."
Akkor én miért élek :(
Amúgy nem a szép nő több, hanem több az ápolt, igényes nő. Az meg a másik, hogy egy átlagos vagy azalatti nőt minden második férfi megdugna, a nők viszont nem akarnak bárkivel lefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!