Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az élet egy toxikus párral?
van egy új kapcsolatom. Most szeretnénk összeköltözni.
Vannak nagyon erős, durva tulajdonságai.
Ellenőrzi ki likeol. Ha egy apró smilet rak valaki a fotom alá, akkor kikel magából és ha kell egész éjjel nyomoz az illető után.
Természetesen nincs mitől tartanom, semmi olyat nem teszek ami ne férne bele egy párkapcsolatba. Még csak beszélni sem beszélek férfiakkal, legyen akármilyen régi ismerős.
Lassan 20embert letiltatott velem.
Viszont nem csak negatív oldala van a kapcsolatnak. Reggeltől estig megy a videohívás. Akkor nagyon jól kijövünk. Viszont amikor nem beszélünk, az utolsó 10percemmel is el kell számolnom.
előttem egy 23éves kapcsolata volt, ott nem voltak ilyen gondok.
Azt állítja hogy ezt a több száz km teszi ami köztünk van és ha 1-2 héten belül összeköltözünk akkor minden megváltozik, minden jobb lesz.
Viszont nekem van egy 4 és egy 3éves gyerekem is.
Jelenleg 4napja tartó gyomorideggel küzdök.
Azt tudni kell, hogy nagyon szeretem őt. Egyszerűen minden másban az ideálom és az akit mindig is kerestem.
azokat leszámítva amiket írtam.
Elsősorban megoldást szeretnék találni erre és nem pedig szakítani.
bennem van remény, bár sosem volt dolgom ilyen személlyel.
én 31 vagyok ő 42éves férfi
Azt érzem ki az írásodból, hogy tudod jól, hogy toxikus ember, de azért annyira szereted, hogy ösdzeköltöznél vele. A kérdésed is az; milyen az élet egy toxikus emberrel?
Ha te ennek ellenére összeköltözöl vele és kiteszed a gyerekeidet egy ilyen ember kénye kedvének, akkor készülj fel arra is, hogy folyton gyomorideggel fogsz élni, és arra is, hogy legyen hova költözni, ha netán menekülni akarnál tőle. Ha a lakás a tiéd, akkor sem biztos, hogy könnyen ki tudnád tenni.
Inkább az energiádat arra kellene használd, hogy az exétől kérdeznéd meg, hogy milyen is a te újdonsült lovagod. 23 év tapasztalata van, sokat tudna mesélni. De 100% nem kellene egy ilyen pasi, aki minden percemről elszámoltatna és letiltatna. Hatalmas jelek vannak a szemed előtt, használd is az eszedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!