Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ANYÁK, ez az ok, jól sejtem?
Anya vagy, a fiatal, 17-25 körüli lányodnak udvarol egy "ezüstróka", tudod, az a 40-50 éves, sármos, jól öltözött, magabiztos, pénzes, FÉRFI, hasonló forma: [link] Akkor azért kezditek el legtöbben tiltani a lánytól, mert irígykedtek rá?
Azaz, hogy neki jut egy ilyen minőségi férfipéldány, nektek meg...a Béla.
Nem feltetlen sajat akaratukbol fekszenek le a tutorral a fiatal egyetemista lanyok ...
Sok esetben kenyszer zsarolas miatt. Nagyon keves aki tenylegesen az idosebb ferfiakhoz vonzodik. Ott is inkabb az apakomlexus az ok!
14.-re.
A zsebekben lévő okostelefon, a Fosbúk, a femináci szervezetek, és a névtelen e-mail címek korában, hogy tud zsarolni a tanár?
Buktatással? 200-ért eltörik a térdét
Én azért tiltanám (még kicsik a lányaim) mert én is voltam naiv kis hülye 16-17 éves lánygyerek, és környékezett meg ilyen pasi.
Párkapcsolatnak nem nevezném, nem volt egyenrangú, neki egy irányítható, könnyen ámulatbaejthető, kihasználható nőtestű gyerek kellett.
Tiltani nem tiltanám, mert úgyse lehet, de remélem annyi észt sikerül a lányaimba nevelnem, hogy leessen nekik, hogy faszikának nem a szép lelkükért meg a mély és velős beszélgetéseikért kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!