Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod és az egyik legjobb barátnőd ismerkedett, mielőtt összejöttetek?
Figyelt kérdés
Tinderen összematcheltek, beszélgettek, de végül randira nem került sor, majd pár hétre rá megismerkedtetek.2021. okt. 27. 23:07
1/7 anonim válasza:
Semmit. Múlt ami előttem történt.
2/7 anonim válasza:
Az első fiú, akivel gimis koromban egy évig jártam, ott volt az esküvőmön az új párjàval. Aztán egy hónap múlva mi mentünk az esküvőjükre.
Az élet tele van ilyen
csavarokkal.
3/7 anonim válasza:
A srác, aki először körülöttem legyeskedett, de nem vonzódtam hozzá, később a nővéremet vette feleségül. Doha többet nem gondoltunk erre. Most te juttattad eszembe.
4/7 anonim válasza:
Én ismertettem és akartam összehozni a párom (akkor még nem volt az), a legcukibb barátnőmmel. A csak nem volt rá vevő, csak hülyítette, de nekem bejött, ahogy kezelte az elitasítást.
5/7 anonim válasza:
A bnőm mászott rá korábban arra akivel kesobb pár év mulva osszejottem. De ő anno lerázta hússzor is. Szoval nem zavart. Pont tetszett hogy olyan ritka barátom van aki képes lerázni nőket.
6/7 anonim válasza:
Hát engem zavarna.. Mert közös program esetén egyből eszembe jutna, hogy vele is össze akart jönni.
7/7 anonim válasza:
Szakítanék. Ugyanis exem kavart már össze a legjobb barátnőmmel a hátam mögött.
Sajnos ez nem férne bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!