Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számodra fontos az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra fontos az, hogy a párod szeressen sportolni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 18:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%
Igen, nyilván legyen egészséges és mozogjon. Ő is elvárja tőlem, sőt néha még egy kis ugrabugrát is végigcsinálok vele.
2021. okt. 25. 20:53
 22/24 anonim ***** válasza:

Én sportolok, de a páromtól nem elvárás.

Csak:

- foglalja el magát, amíg én edzek/futok, fogadja el, hogy nekem ez a napi rutinom része

- kirándulni, biciklizni, stb legyen hajlandó, ne otthonülős legyen

2021. okt. 26. 07:19
 23/24 anonim ***** válasza:

Persze, hogy fontos. Amikor össze jöttünk eléggé kerekecskék voltunk, de jól voltunk így is. Aztán amikor össze költöztünk, kicsit még kerekecskébbek lettünk, pedig én immel ámmal előtte is meg utána is eljártam kocogni, ilyen 5-7 km-es futóversenyekre, meg néha néha lovagolni.

Aztán megbeszéltük, hogy lusta disznók vagyunk, néztünk konditermi csoportos órákat és most már 2 éve hetente 2-3 alkalommal az életünk része a sportolás.

Sokkal jobban érezzük magunkat, és sokkal jobban is nézünk ki. Főleg a férjem, mert ő pocakra meg mellre tud hízni. De ő is látja és érzi, hogy jobban bírja a fizikai munkát, meg sokkal egészségesebb.

Én szintúgy. De nálam elsősorban az a fontos, hogy mire jön a baba, a testem ne egy puhány, gyenge valami legyen, hanem legyen valami izomzat meg állóképesség, amivel picivel könnyebb lesz az a 9 hónap.

2021. okt. 26. 07:23
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem az a fontos, hogy legyen hajlandó mozogni. Úgy értem, hogy nem várok el heti x alkalom edzést, de szép idős hétvégéken lehessen elmenni túrázni, bicajozni, hasonlók. (Meg nyilván ne legyen egészségtelen, nagyon dagadt vagy nagyon sovány, stb.)

Párom fizikai munkát végez + hétvégente szoktunk mozogni együtt, nekem így tökéletes.

2021. okt. 26. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!