Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fontos számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos számotokra az, hogy valaki szeressen sportolni, edzeni? Kizáró ok, ha utálja?

Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fontos. De sétálni szeressen, és akkor máris lenne egy közös programunk. :)
2021. júl. 26. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálok, így 30 fele kezdem néha rávenni magam, de ah. Sétálni, túrázni, biciklizni szeretek, az állóképességem nem borzalmas, de bármilyen konkrét mozgásformát próbáltam eddig, gyűlöltem. Mondjuk genetikailag vékony vagyok és az étrendem is növényi, egészséges, de nyilván szebb látvány lenne egy kockás, tónusos has, izmos combok és fenék stb. Arra viszont nem bírom rávenni magam.

Szóval nem, nyilván nem kizáró ok, de az extrém lustaság az.

2021. júl. 26. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Nekem egyáltalán nem, én se szeretem sportolni, pláne nem céltalanul sétálgatni. Párom se szereti.
2021. júl. 26. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Mivel heti 4-5ször edzek és figyelek az alakomra, elvárom hogy a párom is mozogjon és figyeljen magára.
2021. júl. 26. 20:57
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem fontos, de örülnék egy pl.: karatés barátnőnek.
2021. júl. 26. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Volt itt egy pali akivel beszéltem, neki kizáró ok volt. Nem mondta ki, de látszott rajta. Az ilyennek sose lesz senkije, aki normális.
2021. júl. 26. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
ha nem egy elhizott, igenytelen, dagadt allat, akkor nem erdekel, szeret-e soortolni. en se szeretek es megis jol nezek ki, nem vagyok kover. tehat ezen nem fog mulni semmi.
2021. júl. 26. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát örülnék neki, aki fél 1 szúnyogcsípéstől és nem szeret túrázni az lehet nem való hozzám, én multifunkciós vagyok tudok sorozatozni is egész nap és maxra hajtani is magam.
2021. júl. 26. 23:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha utálja, az igen. Én heti 10 órát edzem (futás, kondi, úszás) és nagyon figyelek az étrendemre, úgyhogy ez nálam életforma. Nem elvárás, hogy a másik is hasonló legyen meg ki legyen tesizve, de ha szabadidejében csak punnyadni szeret, és egy túrára vagy egy bringázásra sem lehet rávenni, az hosszú távon szerintem nem lenne jó. nemhogy nem baj, ha nem izmos, az sem érdekel, ha túlsúlyos, de azért 50 kiló felesleg ne legyen rajta. összességében nálam a kisugárzás, a humor, a lazaság stb. sokkal fontosabbak, de a mozgás valamilyen szintű szeretete is az.
2021. júl. 27. 00:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne fulladjon ki a kozos vakacion hegymaszas kozben, akarjon sokat gyalogolni, ha nem en lennek, szerintem biciklizni is. Es ne legyen trotyi teste.

De ne edzoterembe jarjon vallasi fanatizmussal, es puffassza magat.

2021. júl. 27. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!