Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számodra fontos az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra fontos az, hogy a párod szeressen sportolni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 18:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%

10.-re.

FAXT!

2021. okt. 25. 19:17
 12/24 anonim ***** válasza:
Ezt a szánalmas közhelyet...Nem, nem arra van időd, amire akarod, hogy legyen.Örülnék annak is, ha mindennap lenne 10 órám, amikor azt csinálok amit akarok, mégsincs annyi időm.Ennek az az oka, hogy az én napom is 24 órából áll, amiből 8-at jó lenne aludni.
2021. okt. 25. 19:35
 13/24 A kérdező kommentje:
Létezik olyan, hogy valaki egyedül lusta, motiválatlan, és a partnere mellett lesz motivált, sportos?
2021. okt. 25. 20:02
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
Létezhet, de kinek kell, ha tunya? Én nem akarnék az lenni, aki miatt sportol. Mondom, én sem szeretek, de ez van, ha pár kell. Lábat borotválni sem szeretek, véresre vakarom, de ha kell pár, akkor ez van.
2021. okt. 25. 20:05
 15/24 anonim ***** válasza:
38%
#12 ez nem közhely. Csak van napi 20 perced, amit a testedre fordítasz? Online már csomó otthon végezhető edzésforma létezik, és napi 20-30 perc edzéssel is sokkal jobban nézhetsz ki egy hónap után.
2021. okt. 25. 20:06
 16/24 anonim ***** válasza:
19%
15 Nem én vagyok az, akinek nincs ideje edzeni.De volt már olyan az életemben, amikor tényleg nem volt.Heti 6 napot 12 óráztam vendéglátásban, ehhez hozzájött még a hazaút, háztartás vezetés, bevásárlás,stb.Elmondom neked, mire mindent megcsináltam örültem, hogy lyuk van a s.ggemen és szelel.20 perc edzés amúgy sem ér semmit, azt teljesen felesleges csinálni.Az is igaz, hogy a napi 12 óra munka alatt lemozogtam amit kellett, mert a kajaszüneten kivül soha nem ülhettem le.
2021. okt. 25. 20:10
 17/24 anonim ***** válasza:
51%

"20 perc edzés amúgy sem ér semmit, azt teljesen felesleges csinálni"

Dehogynem ér.

2021. okt. 25. 20:13
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
17 Igen, annak ér valamit, aki addig egész nap csak feküdt és zabált, emellett 160kg.Legalább addig sem fekszik.Annak viszont aki alapból sokat gyalogol, biciklizik, lepcsőzik és normál súlya van, annak annyit ér, mint halottnak a csók.
2021. okt. 25. 20:16
 19/24 anonim ***** válasza:
22%
Aham.
2021. okt. 25. 20:19
 20/24 anonim ***** válasza:

Sportolgattam időszakosan, de nem az eletem része és utalom is. Viszont házkörüli munkakat szívesen csinálok(kertészkedés/ásás, szobafestes is van a repertoáromban).

Parom 10 évet sportolt egyesületben és manapság is eljár futni. Nekem nagyobb bicepszem van mint neki.

Neki probléma, hogy utalok sportolni, nekem meg nem.

2021. okt. 25. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!