Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elvált, középkorú, 2 gyermekes apa el akar még köteleződni? Vagy csak kalandra vágyik?
3 hónapja dolgozok a munkahelyemen. Van itt egy férfi. Egy cégen belül dolgozunk, de más munkakörben. Nagyon tetszik nekem és szimpatikus is. Mostanában ha időnk engedi sokat szoktunk beszélni, sokat beszél a magánéletéről is. Én a korán is meglepődtem, 42 éves, 30-35-nek néztem.
Jófej, vicces, magabiztos és van egy szexuális kisugárzása is a számomra. Én szeretnék tőle kapcsolatot, de nem csak szexet. Meg akarom jobban ismerni. Nem tudom, hogy ő hogyan érez irántam.
Mondta, hogy reméli ott leszek a céges bulin.
Megszokta jegyezni, hogy milyen jó, hogy lát.
Végig szokott mérni a szemével.
2 éve vált el, azóta szingli, van 2 kisiskolás gyereke. Egyedül él. Ezt így mind elmesélte. A válásáról is beszélt már.
Én 26 éves vagyok, szintén szingli.
26 éves szingli gyerektelen nőként nem követhetsz el nagyobb hibát, mint hogy egy nálad 16 évvel idősebb 2 gyerekes pasit választasz.
10 év múlva piszkosul bánni fogod.
Személyiség függő teljesen.
Én sem ajánlom annyira neked ezt a lépést felé, generációs különbségek vannak és gyermekek.
De természetesen ezt neked kell eldönteni,de mivel még nem tartasz ott az életben, mármint tapasztalattal így nem teljesen vagy tisztában ez mivel jár.
Üdv egy 37 éves anyuka egy 29 éves párral akiknek problémáik vannak pont ezek miatt :)
Csak annyit mondok , hogy ismerd meg jobban és hamar látni fogod a célját.
Szerintem vagy komolyat akar vagy futót. A kettő közti állapot a legrosszabb a gyerekekre nézve, mert mire lenne egy normális nő a kapcsolatában akit a gyerekek is megszoknak addigra az elmegy.
Bármelyik lehetséges. De egy 42 éves pasi még baromira nem öreg. Simán lehet, hogy pont mert elvált, most már szeretne egy új, komoly kapcsolatot, és az ő korában még simán belefér még 1 (2) gyerek.
Apám is nála fiatalabbal jött össze miután elváltak, 48 évesen lett gyereke.
ma már rengeteg nő szül 40 felett, akkor pasiban pláne nem sok.
Ha 50 fölött lenne, én is azt mondanám, nagyon valószínű, hogy már nem akar gyereket.
Semmit nem jelent ez még teljesen jó, a legszebb férfikor.
Az meg, hogy csak kalandot akar veled, vagy komoly kapcsolatot szeretne, csak akkor derül ki, ha randizgattok, és megbeszélitek.
Nekem így lett még két gyerekem, csak semmi para.
Ne kapkodj el semmit!
Szerintem komolyat akar. Fura, hogy ez nem világos a többi olvasónak és neked.
Még ha nem.is szerelmet( még) de komoly szándékai vannak feléd. A bizalmába, életébe akar iktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!