Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Középkorú nőnél hogy kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középkorú nőnél hogy kell "bevágódni"?

Figyelt kérdés

Egy nálam pár évvel idősebb kolléganőmnek szeretnék venni valamit a születésnapjára. Mindenképp valami különlegességet, de nem tudom minek örülhetne, ami nem tolakodó, belefér a "baráti figyelmesség" fogalmába, de azért benne van a vagányság is hogy mernék kikezdeni vele (egy ideje ismer, tudja hogy nekem ez a stílusom). Finom nőről van szó, akinek sok ékszere van és szereti a virágokat, én legalábbis ezen a vonalon indulnék el. Egy Forevermark nyakláncot néztem ki, nem tudom hogy ez a márka mennyire presztizs:

[link]

Vagy még egy ilyen örökrózsa is megfordult a fejemben: [link]

Túlzás lenne amiket kitaláltam, vagy épp ellenkezőleg? Az a baj hogy nekem már nem egyszer jegyezte meg viccelődve hogy nagyon sokan próbálkoznak be nála fiatalabbak, és azonnal felismeri a jeleket, én meg nem akarok "lebukni"-még.

Köszi :)

2021. máj. 5. 22:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Jajj ez már most világos h égés lesz. Mit teszel ha elutasit miután mondjuk ez 100 rongyos rózsadobozt rászánsz csak h hozzájuss a puncijához?
2021. máj. 5. 22:59
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
badz meg azt hittem a gyémántos szar kerül 100.000-be aztán néztem, az rózsa???? Rózsák egy henger alakú kartonban??? :D :D Jó lehet én vagyok igénytelen, de mi ez lol.
2021. máj. 5. 23:02
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
olyan mint egy rakás színes zsepi bedugdosva
2021. máj. 5. 23:02
 4/20 A kérdező kommentje:
Most miért? Szép és egyedi ötlet, legalábbis azt hittem
2021. máj. 5. 23:09
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Tudom, hogy csak viccelsz. Már raktál fel ilyen kérdést.
2021. máj. 5. 23:11
 6/20 A kérdező kommentje:

Idézek:

"A rózsaszín rózsa a csodálat, tisztelet, ártatlanság és elegancia kifejezője.

A fehér szín az ártatlanság, a tisztaság szimbóluma, ami ártatlan szerelemre is utalhat.

A lila a nemesség színe. Sikerre és büszkeségre utal, grandiózus és abszolút elegáns."

Ezért néztem ki ezt a színkombinációt, sima vöröset nem mernék választani mert az ciki

2021. máj. 5. 23:13
 7/20 anonim ***** válasza:
Így már érthetőbb!
2021. máj. 5. 23:20
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
A kevesebb több. Vannak örökrózsák ilyen egy darabos kiszerelésben, elegáns dobozban, csomagolásban. Ki se kell bontani és szép dísz. Ez a nagy így nagyon sukáros. már csak egy nagy merci jel hiányzik róla.
2021. máj. 5. 23:20
 9/20 anonim ***** válasza:
30%
#7 ez igy egy az egyben a férfiatlanság megtestesitője. Bár ha ilyen extra pihe puha hópihe vagy és ezzel fejezed ki magad, csak bátran.
2021. máj. 5. 23:35
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Már átveréssel kezdenéd? Örökrózsát adsz neki, aminek az élettartama 1-3 év? Hát, nem tudom 😕
2021. máj. 6. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!