Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú nőnél hogy kell "bevágódni"?
Egy nálam pár évvel idősebb kolléganőmnek szeretnék venni valamit a születésnapjára. Mindenképp valami különlegességet, de nem tudom minek örülhetne, ami nem tolakodó, belefér a "baráti figyelmesség" fogalmába, de azért benne van a vagányság is hogy mernék kikezdeni vele (egy ideje ismer, tudja hogy nekem ez a stílusom). Finom nőről van szó, akinek sok ékszere van és szereti a virágokat, én legalábbis ezen a vonalon indulnék el. Egy Forevermark nyakláncot néztem ki, nem tudom hogy ez a márka mennyire presztizs:
Vagy még egy ilyen örökrózsa is megfordult a fejemben: [link]
Túlzás lenne amiket kitaláltam, vagy épp ellenkezőleg? Az a baj hogy nekem már nem egyszer jegyezte meg viccelődve hogy nagyon sokan próbálkoznak be nála fiatalabbak, és azonnal felismeri a jeleket, én meg nem akarok "lebukni"-még.
Köszi :)
Szóval kifogtál egy tipikus, klisés nőt, akinek ezek a dokgok jönnek be, vagy te vagy ennyire fantáziátlan.
Előbbi esetben le fog jönni neki, mik a szándékaid, utóbbiban lerókáz...😃😂
Ezeket párkapcsolatban szokták adni az elsőt eljegyzéskor és kb a másodikat is. Nagyon drága ajándék mind a kettő. Ezzel nem bevágódnál hanem megrémítenéd és azt hinné hogy zaklató típus vagy akinek még a pénz sem számit hogy elérje a célját és megszerezze a nőt majd birtokolja és leuralja aztán mint egy drága szemetet kidobja. Magyarán meg akarod vásárolni. Na de az ember, a nő nem termék se nem tárgy.
Ha be akarsz vágódni akkor alapból udvariasnak és kedvesnek és uriembernek kéne lenned és ennek természetesnek kellene lennie magyarán nem megjátszott.
És első körben lepd meg valami semleges ajándékkal ha mindenképpen valami különlegeset szeretnél mert randira hívnád akkor vegyél neki kézműves csokoládét vagy bon bont de ne ékszert. És vegyél neki cserepes virágot vagy egy szál világos rózsaszín rózsát amennyiben randira szeretnéd hívni és komolyat szeretnél vele. Ha már kialakult a kapcsolat akkor ugyis tudni fogod mit kedvel, mit szeret.
De nőként mondom én megijednék ha ilyen ajándékokat adna valaki csak úgy random a születésnapomon és egy köszönöm szépen nem fogadhatom el mondattal elmenekülnék a villanyóra szekrénybe ha nyitva van a munkahelyen ott csak nem keresne az illető.
14-es én a 13-as válaszoló vagyok középkorú nő, és pár napja volt a születésnapom. Engem megijesztene ez és nagyon kellemetlenül érezném magam és bekapcsolna az : " I want to escape! érzés riasztó! Nálam ezzel nem hogy nem bevágódik de el is ijesztene. Ezzel azt mondja, hogy alig ismerve meg akarja venni a nőt és még le is akarna kötelezni! Ne már! Ismered egyáltalán kérdező a kolleganődet? Mit szeret, minek örülne legjobban?
Oké hogy szerelmes vagy, de azért ne szállj már el mint sasocska az égen. És ezt nem bántásból írom.
Persze vagy vagy esélyes. Ha a nőt csak a pénz meg a pompa érdekli, akkor elalél ettől, de azt is vedd számításba, hogy nem te érdekled akkor vagy ki tudja. Amúgy tök jó, hogy ezt megmutattad nekem fogalmam se volt, hogy egy ilyen örök rózsacsokor ilyen drága. Ezel a kérdéssel bizony ilyen értelemben cidris ez a látvány. Brr! Jó tudni ezt is!
A másik esély, hogy elmenekül előled, mert letámadtad egy átlag havi fizetéssel egyenértékű ajándékkal. Jó hogy nem már lovat veszel neki "első látásra szerelem" címszóval. Ébresztő! Oké, hogy munkatársad, lehet beszélgettetek is, de nem szól a kérdés olyasmiről, hogy úgy ismered mint a tenyered, tudod mire vágyik, tudod mik a kedvenc dolgai, hobbijai és már együtt vagytok évek óta.
Ez kb. olyan mintha egy bezsúfolt weboldallal akarnál a látogatóknál bevágódni, amit te építettél, 5 mp után elvándorolnának.
Szép dolog a szerelem, de miért nem leped meg egy kézműves csokoldádéval vagy egy egyedi készítésű nem horribilis összegű ajándék tárggyal. Az ékszer még korai, hiszen nem is randiztok, nem is jártok.
Csak tényleg jó tanács!
Hát... gyémánt nyakláncot olyan nőnek ne adj, akivel nem vagy kapcsolatban, sőt kapcsolat elején sem érdemes. Egyrészt, nagyon egyértelmű, direkt utalás, hogy akartsz tőle vmit, merő kedvességből nem nagyon szokott senki sem ilyen drága dolgot venni egy random kolléganőnek. De ezen felül ijesztő is - "elvár ezért tőlem vmit, ha elfogadom?".
A millionrosest felejtsük el, az a 20éves instap...kon kívül nem érdekel senkit, ízléstelen, túldivatolt vacak. Akkor már sokkal jobban veszi magát ki egy valódi virágból készült, ízlésesen kötött csokor - ha pl. ritkább virágfajtákat választasz bele, vagy nem a sarki virágosnál csináltatod, már nem lesz egy tucat ajándék.
Vagy pl. egy minőségi kézműves csokoládé, prémium, akár díszített toll. Kézműves, minőségi anyagból készült, de nem luxusmárkás sál / kendő.
"
#7 ez igy egy az egyben a férfiatlanság megtestesitője. Bár ha ilyen extra pihe puha hópihe vagy és ezzel fejezed ki magad, csak bátran." He? :D Én nem veszek ilyet.
Kérdező ne foglalkozz a trollokkal! Az nem baj ha romantikus vagy csak az ilyen romantikus ajándék nem mostanra való amikor még azt sem tudod hogy a kolleganőd vonzódik-e egyáltalán hozzád. Az ilyen ajándékok már egy elmélyült kiteljesedett kapcsolat ajándékai amikor már úgy ismered mint a tenyered és az idő folyamán még drágább lett számodra. De nem a drága ajándék fejezi ki legjobban a szerelmet, szeretetet, hanem hogy tiszteled, megbecsülöd, tenyereden hordod mindent meg tudtok beszélni, melletted és mellette is a megtestesült béke és nyugalom izgalmas programokkal tarkítva soha nem unatkoztok egymás mellett se a mindennapokban, se a közös programokon se az együtt megélt élményeken és hagyod szabadon szárnyalni és ő is téged, ami azt jelenti hogy teljesen elfogadjátok egymást úgy ahogy vagytok egyenrangú, egyenlő parnerként és társként egymás számára. Ezek az igazi megfizethetetlen ajándékok a többi ajándék ezt hivatott kifejezni megértetni a másikkal mennyire fontos, de mint írtam nem egy még nem létező kapcsolat lehetőségének a nem elején amikor még azt sem tudod hogy a legdrágább a számodra és te is neki.
A szerelmet az emberek hajtják ahelyett hogy csak engednék hogy adott időben adott helyen csak úgy betoppanjon az a szerelem ami tisztán lát, nyugott és nem birtokló hanem szabad.
Csak szépen landolj le a valóságba és vegyél neki egy cserepes virágot. Reméljük a körítés is éppen úgy visszafogott lesz és nem elijesztő. Lényeg hogy ne támad le a szerelmeddel hanem csak szépen óvatosan puhatolgasd ki hogy ő is úgy érez-e ahogy te. Mármint hogy van e vonzódás, szimpátia. Első körben ezt kéne kiderítened. Építened a bizalmat és stb és stb. A cserepes virág szép kis kém ennek kiderítésére hogy ő hogy vélekedik rólad. 😃
Ja és ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!