Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy valaki hosszú időn keresztül teljesen mást mutat, mint a valós szándéka és csak akkor derül ki mikor már teljesen megbíztam benne?
Tudom, hogy nagyon sokan tettek már fel hasonló kérdéseket, de az én esetemben az történt, hogy tényleg nagyon jól összebarátkoztam egy sráccal, szinte legjobb barátom lett. Igaz az is, minden egyes beszélgetésünk alkalmával próbált a szexre is csábítgatni, de én csak a barátja maradtam. Ez látszólag nem zavarta, hosszú ideig, hónapokig rengeteget beszéltünk, bizalmas dolgokat mondtunk el egymásnak.
Kb két hónapja folyamatosan mondogatja, nincs ideje, azért nem nagyon reagál az üzeneteimre, van amikor el sem olvassa, máskor pedig nem válaszol rá, csak napok múlva, de olyan is volt, hogy egyáltalán nem. És ha véletlenül beszélünk, vagy szóba áll velem, akkor már csak a szexre szeretne rávenni, meg sem kérdezi hogy vagyok.
Igen, tudom hogy sokan jártak már így. És nyilván leesett, hogy nem a barátom akart lenni.
Az egészben csak azt nem értem, miért nem lehetett az első perctől kezdve így viselkedni?
Ha az első pillanattól kezdve azt éreztem volna rajta hogy mint embert egyáltalán nem érdeklem, akkor én is úgy álltam volna hozzá.
Nem bizalmaskodtam volna vele, nem engedtem volna közel magamhoz, mert akkor abban a tudatban lettem volna, ha szexet akarok valakitől akkor ő ott lesz rá. És ennyi, semmi dumálgatás.
Lehet nekem is észre kellett volna vennem a jeleket, de akkor is átverve érzem magam, mert hónapokon keresztül színjátékot játszott, amit eddig bírt és most vetette le az álarcát.
De nem kívánom senkinek ezt az érzést, nagyon rosszul esett.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Miért lett volna ilyen veled az elejétől, amikor te hoztad ki belőle ezt a viselkedést?
Hónapokig próbált közeledni hozzád, sikertelenül. Aztán elege lett, hogy lelki szemétládának használod.
Most már nem érdekli mi van veled. Igaza van.
És még az is durva, hogy pont ezért mert észrevehettem volna a jeleket, még régen rá is kérdeztem, hogy ha ez nálam mindig így marad nem szeretném a szexet, a barátságom elég lesz neked, vagy úgy már nem érdekes az egész? Erre az volt a válasz, őt barátként és emberként mindig érdekelni fogom.
Szóval én nem várok el tökéletességet, nem kell hogy mindenki szeressen és a barátom akarjon lenni, én csak egy kis őszinteséget szeretnék.
Nyugodtan meg lehet mondani egy lánynak, ha csak szexpartnernek akarja valaki és semmi mást, ezt nyilván valaki bevállalná, valaki pedig elutasítaná. Én visszautasítottam volna. De akkor nem is fogadom a bizalmamba.
Nem is fogom keresni ezek után nyilván.
Még egy gondolat: még most is lehetne valamennyire gerinces.
Ugyanis az eltávolodás miatt rögtön rákérdeztem mi a probléma, azt is mondtam ha nem akarja nem keresem többet, akkor nem kell barátkozni.
Bár fájt volna, de ekkor is mondhatta volna ennyi volt, nem érdeklem, szexet szeretne és ennyi. Rosszul esett volna, de legalább őszinte lett volna. Viszont a válasza az volt és jelenleg is ezt szokta mondani: sok a dolga, sajnos nincs ideje sem energiája beszélgetni, de kihangsúlyozta többször is: minden változatlan közöttünk, csak nagyon el van havazva.
Igen, tanulópénz, tudom.
Ráadásul egyikünk részéről sem szerelem volt, mert akkor megint csak más lenne az állás. Még akkor jobban meg is érteném le akarna koptatni. De ezt is megbeszéltük, kiveséztük. Tényleg annyit beszéltünk, hogy minden témát érintettünk részletesen. Szexelni ő szeretett volna, de nem volt belém esve.
Állítólag van neki kb két lány barátja is.
Ezt ő mondta.
Azokkal nem volt soha semmi és beszélnek rendszeresen, találkoznak is.
Ez vagy nem igaz, és lehet szexelni járnak össze néha, vagy nincs is lány barátja.
De ha igaz így minden, ahogyan elmondta, akkor csak én vagyok számára az a személy, aki a szexen kívül nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!