Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álljak ki magamért, vagy hagyjam ezt a szituációt a p..ba?
Még nyáron ismerkedtem egy férfival, de az első pár randi után éreztem, hogy nem illünk össze. Elmondtam neki, de nem akarta, hogy abbahagyjuk, így folytattuk a beszélgetést, de találkozni nem találkoztunk utána már.
Abban az időben többször mondtam, hogy ismerkedem másokkal, és ne erőltessük ami nem megy, majd egy idő után elmondta, hogy ismerkedik mással is, és nem tud dönteni. Mondtam neki, hogy megkönnyítem a dolgát, válassza a másik csajt, de utána is mondta többször, hogy nem tud elengedni.
Időközben megismerkedtem valakivel akivel komolyabbra is fordult és a másik férfival már nem beszéltem.
Közben kiderült, hogy együtt van egy munkatársammal.
Sőt a poén, hogy ők már hamarabb elkezdtek randizni, mint mi, és nem egyszer úgy írt nekem, hogy közben a másik vagy a harmadik nő mellett feküdt.
Lényegében még ez sem zavarna, az viszont igen, hogy a férfi beállította az egész szituációt úgy, hogy én halál szerelmes vagyok belé, ő összetört és megbántott, beszámíthatatlan vagyok, és ne derüljön ki, hogy együtt vannak, mert nem tudja, hogy hogyan reagálok. És a nő ezt el is mondta a munkahelyen.
Viszont most borult a bili, szembesítettem a nőt a férfi üzeneteivel, és rájött, hogy full kamu az egész. Ennek ellenére megkért, hogy ezt ne mondjam el senkinek. Közben kiderül amiatt, mert együtt van a férfival ennek ellenére.
Nem szeretnék kavarni, am kedvelem is a nőt, de zavar, hogy mindenki engem sajnál, holott pont engem nem kellene. Mi a véleményetek?
Nem igazán fair amit a kolléganőd kèr azok utàn.
Ahogy 1# írja , mi az ami fontosabb , a jó viszonyod , vagy az igazsàg kiteregetèse?
Vagy esetleg rèszigazsàgokkal reflektàlsz, hogy az nem is teljesen úgy volt , de nem indoklod meg hogy miért , így mindenki jól járhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!