Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen megoldás van erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen megoldás van erre a szituációra?

Figyelt kérdés
Szexkapcsolatban a lány belémszeretett. Ő kapcsolatot szeretne, én nem vagyok belé szerelmes, de szeretem és szimpatikus és jó vele lenni minden értelemben. Nem tudnám őt csak úgy elengedni, fontos lett nekem. Ugyanakkor hazudni sem szeretnék neki, nem akarom bekamuzni, hogy szerelmes vagyok amikor nincs így. De szeretek mellette aludni, megnyugtat, ha ott van mellettem. Szeretek reggel vele ébredni, de a szerelem érzése még nem jött el.
2021. szept. 20. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A lány tudja, hogy ez egy szexkapcsolat?

Vagy "elfelejtettél" szólni neki "járás" elején?

2021. szept. 20. 22:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki, hogy kapcsolatot akarok, de nem tudtam beleszeretni.
2021. szept. 20. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
🤦🤦🤦
2021. szept. 20. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt illett volna előre közölni.
2021. szept. 20. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4# Ez azért igencsak túlmutat az illem (előre engedem az ajtón, köszönök stb.) kategórián.

Ha előre szól neki, akkor valszeg nincs puncizás... És akkor nem plusszos a dolog.

2021. szept. 20. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, gusztustalan vagy. Ez az igazság.
2021. szept. 20. 22:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bravó, igazi hányinger alak vagy. Hülyítetted, hogy megdughasd, miközben tudtad te jól, hogy nem akarsz tőle semmi komolyat, de ha ezt az elején közlöd, akkor jó eséllyel elhajt. Így inkább előadtad, hogy kapcsolatot akarsz és megvártad, míg beléd szeret. Remélem kamatostul kapod vissza ezt az élettől, mert ez ritka aljas húzás volt!
2021. szept. 20. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

S mi neked a szerelem? Nem pont az hogy szeretsz vele lenni, jó a társaságában lenni, együtt tölteni az időt? (ágyon kívül is) Ha ez nincs meg, akkor közöld, hogy tök jó vele lenni de nem vagy szerelmes.

Megjegyz. a "szexkapcsolatoknak" pont ez a vége legtöbbször, valamelyik fél "túlgondolja" a storyt.

2021. szept. 21. 01:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szexkapcsolatban nem ébredünk reggel a másikkal😂
2021. szept. 21. 02:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!