Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap teljesen véletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap teljesen véletlen ossze futottam az egyik exemmel, ő volt életem szerelme. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lassan 10 éve lett vége. Egy nálam idősebb nő vette el tőlem, de nagyon rövid ideig voltak ők együtt. Tegnap be ültünk két ismerősömmel meg ittunk egy egy koktélt, nem is igazán figyeltem az embereket. Egyszer csak ki szúrtam. Mióta szét mentünk nem is láttam egyáltalán pedig egy városban élünk. Hirtelen egyszer csak azon kaptam magam, hogy nézem, próbáltam nem feltűnően és nem rá koncentrálni. Ki mentünk egyszer rá gyújtani, beszélgettünk egyszer csak azt vettem észre (szerintem) pont nézett és mikor még fordultam el fordult. Biztos észre vett ő is ha már én is.... Annyira rosz volt látni, meg köszönni se köszöntünk egymásnak. Tegnap este akkora késztetés éreztem, hogy írjak neki de nem. Pont pár nappal előtte nem tudom miért ő jutott eszembe. Erre tegnap este ott ült ő is... Ilyenkor mit csináljak? Hagyjam el engedni igaz? N28
2021. okt. 17. 12:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

Én ismerem a szerelem érzését, mikor majd belezakkansz a másikba, legszívesebben beköltöznél a bőre alá, hogy minél közelebb lehess hozzá! Ha nem te vetettél ennek véget, és így sem kavar fel x év után, sosem élted át!

Olyan, mintha megkóstolnád a mézet, majd közölnéd később, hogy áá nem is annyira édes!

A szerelem mindenkinél egyforma, mérni is lehet, amit kivált, és mindenki ugyanarról számol be, aki átélte. Aki a drogokhoz hasonló heves érzés le tudja kicsinyelni x év után, az nem élte át:) Ez nem szubjektív dolog.

2021. okt. 17. 17:49
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Majd azt én eldöntöm, meg a többiek is, hogy mit éltünk át és hogy.
2021. okt. 19. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Képzeld én egy 2000 éves kínai facsalád ősi törzséből származó sámán gyíkember vezér vagyok és esténként szellem formában repked a lelkem a városban! Nem lehet ellenvetésed, az én érzéseim, gondolataim, majd én eldöntöm, mit élek át.

Azért vannak fogalmak, mert bizonyos érzések, megnyilvánulások társulnak hozzájuk. Ha nem azt érzed, nevezheted bárminek, attól még nem az lesz. Nevezheted te bárminek, de attól még a világ máshogy nevezi. Amennyiben nem szélsőségesen intenzív, erős, mély érzés, ami rettenetesen felkavar, akkor nem arról az érzésről beszélsz. Ami pedig felkavart szélsőségesen x éve, annak az emléke fel fog kavarni legalább egy kicsit most is.

Max úgy hívhatod a tiédet, mint "az általam eddig szerelemnek érzett, tartott érzés", ha nem volt szélsőségesen intenzív. A legtöbben azt hiszik szerelem, amit éreznek, majd beüt a valódi szerelem és átdefiniál minden korábbit, lefokozza kedveléssé, meg szeretetté, mert hiányzott belőle az intezitás.

2021. okt. 20. 07:48
 14/14 anonim ***** válasza:
91%
Attól, hogy törölteted, másnak más a véleménye. Mindenki máshogy éli meg, akkor is, ha te összesz-rod magad. Majd csak a te szemléleted szerinti szerelem a szerelem. Vicceske. :) Nem vagyunk egyformák, dolgozd fel.
2021. okt. 20. 10:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!