Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általánosságban jobban megbecsülik a rámenős, domináns nőket, akiknek elvárásaik vannak a férfiak felé, vagy ez csak kivételes eset? (többi lent)
A #9-el egyetértek.
Annyival egészíteném ki, hogy amíg szereti a nőt, addig jobban tetszik neki, ha vannak elvárásai, elvei, amihez tartja magát.Úgy értem ezt, hogy már a kapcsolat elején beárazza magát mindenki, még a rózsaszín ködös időszakban.Na akkor kell még felállítani a rendszert, és az egész végig úgy is fog maradni.Mindkét féltől az lesz az elvárás.
Tehát ha a férfi úgy érzi, hogy számára megéri a nővel lenni, akkor szívesen teljesíti a kívánságait.Sőt, mivel energiát, munkát fektet abba, hogy elégedett legyen vele a nő, talán jobban is ragaszkodik hozzá.
Például ha van egy termék a boltban, ami 5000Ft, a másik pedig 50 000Ft, akkor mindenki azt becsüli jobban, amit drágábban vett.Ez elég hasonló helyzet.
De mint írtam, ehhez kell az is, hogy valamit nyújtson a nő is, ami a férfi számára értékes.
11: nagyon jól megfogalmaztad azt a gondolatot, ami miatt voltaképpen kiírtam ezt a kérdést.
Tehát ha valakinek már az elejétől elvárásai vannak, és ennek hangot is ad, az azt mutatja, hogy ő értékes, és jogos, hogy elvárásai legyenek (és akkor a másik is e szerint fog rá tekinteni).
Sajnos ez az a képesség, amire én alkalmatlan vagyok...
Ezt nem feltétlenül a munkára kell érteni, lehet jó feleség valaki úgyis, ha nem dolgozik, lehetnek elvárásai. Egy olyan nő, aki dolgozik, keres mondjuk 400 ezret nettóba, de egyébként beszélgetni nem lehet vele, mert minden mondata kimerül pár szóban, véleménye kb. semmiről nincs, humora sincs, szobanövény típus, nem lehet vele semmit csinálni, stb stb. Szóval ettől még valaki nem lesz érzékelhetőbb. A nem dolgozó nő is tud egy olyan nő lenni, amilyen más nem. Mondjuk egy vidám, érdeklődő, csinos/szép (nem kell hazudni, sokat számít az, ha valakinek jól néz ki a felesége, a férfiak számára ez nagyon is fontos dolog, ami szintén értékelhető), komolyabb dolgokról is lehet vele beszélgetni, meg rengeteg jó tulajdonsága lehet egy eltartott nőnek is, ami miatt lehetnek elvárásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!