Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párodat kisebb baleset érné és fájdalma lenne, de nem súlyos, hazamennél miatta munkából otthagyva csapot-papot?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 15:37
21/24 anonim válasza:
Nem nagyon tudok hazarohangálni, egyedül dolgozom. Ha elmegyek, akkor bezàr a bazár, akkor meg nincs bevétel. Szóval nem mennék haza.
22/24 anonim válasza:
Minek? Attól, hogy otthon vagyok, nem lesz se jobban, se kevésbé eltörve. Ennek megállapításához orvosra van szükség. Ha erre nem hajlandó, akkor én azért biztos nem kockáztatom a munkahelyem, hogy őt győzködjem. Felnőtt ember, ha úgy döntött, nem kell orvos, biztos, nem fáj eléggé. Szóval feküdjön le és sajnálja magát, én meg majd sajnálom a távolból.
23/24 anonim válasza:
Te vagy az ügyvédbojtár csaj, akinek a pasija a drámakirálynő?
Ha te vagy, akkor meg vagyok döbbenve, hogy még együtt vagytok.
Ha nem te vagy, akkor:
Mivel nincs röntgtenszemed és gondolom nem vagy traumatológus, akkor sem tudnál rajta segíteni, ha hazarohannál. Főleg kórház nélkül.
24/24 anonim válasza:
Így nem. Ha nem kell a mentő, akkor annyira nincsen szrul. Vagy ha mégis, magára vessen.
De eleve ilyen hülyékkel nem is kezdek, aki majd otthon kúrálgatja magát, vgy elvárja, hogy én, mert hiszti miatt derogál neki kórházba menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!