Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem mit tegyek?
Ne itt szavaztasd meg, hanem a barátoddal ÉS a szüleiddel beszéld meg. Itt egy csomó troll van, akik élvezettel rúgnak ilyenkor bele a kérdezőbe.
Az, hogy sajnálod elvetetni, elég motivációt adhat ahhoz, hogy tegyél magadért, lásd kettes válaszoló. Ha meg akarod tartani, akkor megszülöd, a pasid és/vagy a családod/ja támogat anyagilag és érzelmileg. Ez a jó eset. Ha a pasid nem kíván ebben részt venni, gyerektartás akkor is jár, bár a falnak nem fogsz tőle menni, ha egyetemista... de a semminél több. A gyerek mellett tanulsz valami szakmát ha esetleg nincs, aztán mész vissza dolgozni, hogy mihamarabb a saját lábadra állj. Nem egyszerű, le kell mondani sok mindenről, de megcsinálható. Magam az első gyerekemet várom, tapasztalatból azt mondanám, hogy kárpótolna mindenért.
Baj akkor van, ha a pasid lelép, és anyudék sem túl együttműködőek, akkor át kell gondolni az egyéb opciókat sajnos.
Így van, először is nem nekünk kell eldönteni, le kell ülnöd a szülőkkel, a barátoddal és alaposan átbeszélni mindenkivel a családban.
Én alapvetően annak a híve vagyok, hogy ha egy mód van rá, akkor ne vetesd el, de ha nagyon nem alkalmasak a körülmények és legfőképpen te magad sem érzed belül, hogy képes lennél rá, hogy felneveld, akkora azt is meg kell bfontolni... de inkább ne a felé menj... Főleg nem hirtelen elhatározásból.
En abortuszra mentem.
Es nem bantameg ,🙂
Azota van 3 szep es okos gyerekem akik akkor fogantak mikor nekunk jo volt.
Aki az orokbe adasra szavaz... te aki 9 honapog a testedben novo gyereket orokba adod hogy hogy nem rokkantal bele lelkileg??? Ez kegyetlenebb mint az abortusz. Jobban tonkre tesz lelkileg mint ha abortalod. Mert egesz eletedben tudni dogod h a gyereked szenved amiatt h nem kellettel neki, ezzel egyutt tudnal elni?
Első körben a barátoddal kell megbeszélned. De se munkád, se lakásod, se háttered. A pasi egyetemre jár, nem fogja abbahagyni hogy elmenjen gyári munkásnak és fizesse az albérletet, aztán nyomorogjatok életetek végéig. 0 munkaviszonnyal semmit nem kapsz a gyerekre, nem fogjátok tudni eltartani magatokat. A szülőket meg ilyen szinten nem lehet lehúzni, szóval mi a kérdés?
De valószínű ha megtartanàd, akkor a pasi lelécelne, elég fiatalok vagytok plusz friss a kapcsolat, maximum a gyerektartásért kubcsoroghatnál, de amíg tanul, addig az is bukó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!