Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromról kiderült, hogy a kapcsolatunk előtt volt örömlánnyal. Mit szóljak ehhez?
Ha mindegy neked, mit gondol a nő, miközben te a farkadat bele tömöd, tehát a szexben egy a fontos, te, akkor prostizol. Ha legalább arra van igényed, hogy a nő is vágyjon rád, egyéjszakásozol. Ha az érzelmi háttér is érdekel, párkapcsolatban szexelsz.
Ha valaki annyira képes kikapcsolni az emberi tényezőt, hogy nem gond neki a prostizás az szerintem komoly gond. Ez a mentalitás az amire céloztam.
Ettől még mindenki úgy és akkor prostizik, amikor és ahogy akar. Csak ne játszuk meg magunkat.
A krva, az krva akkor is, ha ma már karikába táncol, lásd Aleska. Az a bizonyos mentalitás ugye.
Az emberek szeretnek értetlenkedni és megsértődni, ha érintettek.
Pontosan. Akár az abortusz. Vagy a vallás kérdés.
Van egy véleményem, egy értékrendem, ami alapján élek és megválasztom a barátaim, párom. És teszi ezt mindenki más is szabadon.
Egyedül az zavaró, mikor valaki elkezd háborgni, mert a másik normarendszerébe nem fér bele. Lásd bármelyik felsorolt példát.
Senkit nem kell bántani azért, ahogy él, amíg azzal nem károsítja a másikat, de mindenkinek kutya kötelessége lenne elfogadni, ha a másiknak ezért nem kell.
7 csak az incelek.
A Ferfiak akik siman megkapnak akit akarnak, azok nem fizetnek szexért soha.
a prostit ne nevezd örömlánynak, gazdasági kényszerből adja el a testét a legtöbb.
menj el hiv-szűrésre és hpv-szűrésre is.
én biztos nem lennék együtt olyannal, aki szexért fizet, mert az egy lúzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!