Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem beszél soha magáról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem beszél soha magáról, a családjáról?

Figyelt kérdés

Kedvelek egy pasit, házas, gyereke van.

Nyugi, felfogom, hogy semmi közöm nem lehet hozzá, de valami fura nekem.

Többször oda jön, beszélgetünk, mosolyog rám mindig stb.

De soha ki nem ejti a családom, a párom, a feleségem, a gyermekem szavakat. Meg sem említi őket. Pedig vannak neki. Miért?

2021. okt. 8. 11:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
66%
Drágám, ennyi idő alatt már bőven túllettetek volna azon a sz.páson, és mindkettőtök kis lelke megnyugodott volna. 😊
2021. okt. 8. 12:13
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Aki kiejti az távolságot tart.
2021. okt. 8. 13:21
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Ennek két oka lehet, de te tudod eldönteni melyik a valós

a) Nyitott, kommunikatív, mosolygós ember mindenkivel ilyen, de a személyes infókat mégsem köti mindenki orrára mert "nem szokás".

b) A félrekúrók nem emlegetik a feleségüket és nem magasztalják fel, hanem a dugásra úsznak rá. Direkt nem mond személyes infókat mert nem akarja hogy tudd.

2021. okt. 8. 13:30
 24/32 anonim ***** válasza:
Miért szopás, abban a lánynak mi a jó? 🤮
2021. okt. 8. 14:56
 25/32 anonim ***** válasza:
Kifejezetten örülök, ha valaki nem beszél a kölykeiről meg a párjáról. Kit érdekel? Te meg tök beteg vagy, hogy ez hiányzik.
2021. okt. 8. 14:57
 26/32 A kérdező kommentje:
Látom nem esik le sokaknak, hogy miről beszélek. Nem hiányzik, fogd már fel! Pont hogy furi, mintha titkolna előttem a családját.
2021. okt. 8. 15:26
 27/32 anonim ***** válasza:
Nem titkolja. Csak azért, mert nem beszél valamiről, nem titkolja. Ő olyan, aki nem pofázik az otthoni életéről.
2021. okt. 8. 15:31
 28/32 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak élesen elkülöníti a munkát a magánélettől.

Én se szoktam szóba hozni a családot vagy sztorizgatni róluk.

2021. okt. 8. 15:57
 29/32 A kérdező kommentje:
De az enyémről meg akkor miért kérdez?
2021. okt. 8. 16:01
 30/32 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen férfi kollégám. Idősebb is, és ő sem nyomul sehogyan. Ha szoba jönne a családja (már felnőtt gyerekei vannak) akkor gyorsan másra tereli a szót. De ő sem érdeklődik felőlem.
2021. okt. 8. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!