Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem beszél soha magáról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem beszél soha magáról, a családjáról?

Figyelt kérdés

Kedvelek egy pasit, házas, gyereke van.

Nyugi, felfogom, hogy semmi közöm nem lehet hozzá, de valami fura nekem.

Többször oda jön, beszélgetünk, mosolyog rám mindig stb.

De soha ki nem ejti a családom, a párom, a feleségem, a gyermekem szavakat. Meg sem említi őket. Pedig vannak neki. Miért?

2021. okt. 8. 11:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Leírtuk az okát, a többi már rajtad múlik. 😊

2021. okt. 8. 11:50
 12/32 A kérdező kommentje:

Gondoljátok, hogy azért, mert nőként kedvel?

Ez nektek ennyire egyértelmű, ilyen vak lennék?

2021. okt. 8. 11:52
 13/32 anonim ***** válasza:
90%
Azt a nőt, akinek a karjai közé akarok menekülni az otthoni nyomor elől, nem fogom az otthoni nyomorommal traktálni, ez egyértelmű. Ő pont arra kell, hogy magam mögött hagyjam azt a világot, és valami teljesen mást éljek át vele.
2021. okt. 8. 11:54
 14/32 A kérdező kommentje:
Ezt most nem mondjátok komolyan, hogy kajak nem vettem észre, hogy bír engem nőként?
2021. okt. 8. 12:01
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog neked az otthoni légkörröl mesélni, ha le akar veled feküdni. Elmeséli milyen jókat tekert az asszonnyal hétvégén, majd megkérdezi tőled hogy de ugye azért téged is megfektethetlek?.
2021. okt. 8. 12:03
 16/32 A kérdező kommentje:
De miből ilyen nyilvánvaló ez?
2021. okt. 8. 12:04
 17/32 anonim ***** válasza:
91%
Rád fókuszál,meg akar fektetni.Onnan nyilvánvaló,hogy egyre többet keresi a társaságod.
2021. okt. 8. 12:06
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

nem kell ezt tulgondolni es mindenfelet belelatni. egyszeruen a csalad az egy szemelyes tema, en se beszelgetek pl. kollegakkal, tavolabbi ismerosokkel a csaladomrol, nem azert mert szegyellnem oket vagy mert valakitol barmit is akarnek, egyszeruen semmi kozuk hozza.

attol meg nem biztos, hogy fel akar szedni, hogy nem beszel a csaladjarol. miert is kene?! nem is ertem.

2021. okt. 8. 12:06
 19/32 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy beszéljen róluk, félre érted. Az fura, hogy soha ki sem ejti hogy pl a párom, a kisfiam stb.
2021. okt. 8. 12:08
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Az tényleg fura,nekem is volt ilyen.Kiderült többet akart,mert otthon unta az asszonyt.
2021. okt. 8. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!