Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mesél egy nagyon zárkózott (szingli) férfi az édesanyjáról és a családjáról egy nála 10 évvel fiatalabb lány munkatársának egy szakmai meeting ebédszünetében?
Figyelt kérdés
2019. febr. 4. 21:18
3/7 anonim válasza:
Azért mert tetszel neki, és megbízik benned, és jól esik neki előtted kibeszélnie magából ezeket, talán úgy érzi hogy te nyitott vagy felé, és van illetve lehet köztetek valami..
4/7 A kérdező kommentje:
Elég durva dolgokat mesélt: betegség, halál, családi bonyodalmak. Igazából eddig főleg csak szakmai beszélgetést folytattunk, ezért nem értem, hogy jött ez neki elő.
2019. febr. 4. 22:07
5/7 anonim válasza:
Azt hiszi hogy buksz az ilyen depis dolgokra. Én az ilyet messziről kerülöm, leszívja az energiám.
6/7 anonim válasza:
Hát, elég fura, hogy ezt valaki egy ilyen helyzetben elkezdi ragozni. Csak úgy, a semmiből? El nem tudom képzelni.
7/7 anonim válasza:
Ez mitől szerelem? Ne kombinálj. Inkább kattos, ha alig ismeritek egymást és ezt a képedbe tolja. Lehet egy mártír és azt akarja, hogy sajnálják. Ez nem tartozik távolabbi ismerősökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!