Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs igényem a párkapcsolatra? 23/N
Igen 33 vagyok,nekem sincs ,erre igényem
2014. aug. 26. 20:52
Én is így vagyok vele, szeretem az egyedüllétet, de mivel nem a legjobb pasi vagyok amire egy nő vágyik, ezért azóta nem szexeltem, mióta úgy döntöttem egyedül maradok. Most 25/F vagyok, de azért a szexet igénylem és amíg párkapcsolatom volt, addig ez megvolt, most, hogy erre nem vágyom, szex sincsen ( valamit valamiért ).
2014. aug. 26. 20:53
A kedved nem függ másoktól, szerintem ez jó dolog. Ez a szabadságnak a legfelsőbb foka.
Vagy érzelmileg valami difid van, és csak hiszed, hogy szerelmes voltál. ;)
2014. aug. 26. 20:53
Én régebben jártam, bár kevés közös pont van a múltunkban, így ennyi alapján. (32, F, számos kapcsolattal). Nekem egy haveri-baráti kör hozott annyi változást az életemben, hogy lett 2-3 olyan ismerős, akikkel pár hetente-pár havonta el tudunk járni szórakozni, kikapcsolódni. Szerintem ez alkati kérdés, illetve az is okozhatja, ha valami miatt (felfogás, hozzáállás, ízlés) kilógsz a környezetedben levő emberek közül. Ha nem élvezed a környezetedet, miért éreznéd szükségét a jelenlétüknek, nem?
2014. aug. 26. 20:58
És ez probléma, vagy miért tetted fel a kérdést? Nekem sem volt igényem rá, a barátom előtt is jól éreztem magamat egyedül, de ellene se voltam a kapcsolatnak ha már egyszer megszerettem őt. Szerintem ez egy jó tulajdonság.
2014. aug. 26. 20:59
Introvertált vagy, gondolom. Bár lehet, hogy nem... :D Keress magadnak egy introvertált srácot, ha szeretnél párkapcsolatot. Lehet, hogy vannak önismereti hiányosságaid is egyébként, ha ilyesmit kérdezel -> ez nem baj, nem azért mondom, de ha érdekel, tölts ki egy önismereti tesztet, lehet, hogy több dologra kapsz választ, mint várnád.
Itt egy link, ez Myers-Briggs-féle teszt, elég népszerű, bár egzaktnak nem mondanám. De ingyenesek közül ez egész jó. Ha netán megcsinálnád, írd meg légyszi az eredményt, érdekel, mi lehetsz :)
a link: [link]
2014. aug. 26. 21:04
7/23 A kérdező kommentje:
Abban lehet valami, hogy kilógok a környezetemből. Nekem teljesen más céljaim vannak, mint úgy az átlag 23 éveseknek a környékünkön.
te én vagyok :D de tényleg, ugyanennyi idős nő vagyok, a környezetem ugyanilyen, állandóan próbálnak nekem társat találni és megfejteni a rejtélyt...
2014. aug. 26. 21:31
9/23 A kérdező kommentje:
ESTP lett annak a tesztnek az eredménye. :)
Katasztrófa ez, hogy ismerkedjek meg ezzel, meg azzal. Nem érdekel egyszerűen. Főleg buliban nem, ahova táncolni meg inni megyek. :D
tényleg teljesen olyan vagy, mint én, ez nagyon ijesztő :D
2014. aug. 26. 22:07
Kapcsolódó kérdések: