Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád? 1. Korlátlan evés hízás és egészségügyi következmények nélkül? vagy 2. Korlátlan szex a pároddal, amikor és ahogyan csak kívánod?
Figyelt kérdés
Írjatok kort és nemet is.2021. okt. 5. 14:37
41/52 anonim válasza:
Korlátlan hizás de legjobb lenne a kettöt kombinálni
21/f
42/52 anonim válasza:
Korlátlan hízás egészégügyi következmények nélkül, ah de szép is lenne
43/52 anonim válasza:
1es, egy szintén 1-est választó nővel. Szépen kikerekednénk a rengeteg kajálástól, de gondolom emellett a szex sem lenne tilos.
F/
44/52 anonim válasza:
1-es.
Nincs párom, akivel akkor és annyit szexelhetnék, amikor és amennyit akarok, szóval, ha a 2-est választanám, minden ugyanígy maradna.
Az 1-esnél meg reménykednék benne, hogy a súlyom lemenne ilyen 52-55 közé és jól ott is maradna. 75-ről fogytam le 60-ra, s most jól bestagnáltam, de nem tetszem eléggé magamnak.
46/52 anonim válasza:
#44 Megkérdezhetem, milyen magas vagy ehhez a súlyhoz?
47/52 anonim válasza:
#44 vagyok: 166cm, ha ez is érdekel valakit esetleg, 19 éves
48/52 anonim válasza:
166/50 maga a tökéletesség! Jól látod. 👍
49/52 anonim válasza:
Igen, csak nem vagyok ott...
Így is alig eszem, nem akarnék még éhesebbé válni csak azért a minusz 5-10 kilóért, miközben a bmi szerint jó a súlyom és ruhában magamnak is tetszek (néha pucéron is, de nem mindig:()
50/52 anonim válasza:
1, mert a kettő már megvan.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!