Ha sok, erősen fűszerezett, csípős ételt eszem, mi lesz a hosszú távú, egészségügyi következménye?
30 éves vagyok, sok borsot, erős paprikát eszem, illetve kedvelem a chilli-különlegességeket is. A gyomrom bírja, és általában "kétszer sem szokott csípni".
Lehet esetleg valami hatása a szervezetemre, ami csak később fog előjönni? Ti is fűszeresen étkeztek?
Természetesen nem két pofára, mértéktelenül habszolom az erőset - de szeretem, ha az ételeknek van íze.
Gyerekkorom óta csípősen eszem, a lecsó nálam csak bogyiszlóiból van.
73 éves vagyok, semmi baja az emésztőrendszeremnek, a leleteim jók.
Van aki meg a legkevesebb fűszertől is beteg, mert nem egyformán vagyunk
összerakva.
Szerintem a túlzott sózás lehet káros, a többit meg ha nem okoz panaszt, egyed úgy, ahogy jólesik!
Kérdező, mi egymás klónjai lehetünk!🙂
Nálunk is megy kilószámra a savanyú, de mi még a csemege uborka mellé is tolunk eltevéskor az üvegbe 2-3 “macskapöcse” paprikát,
hogy erős legyen.
Ezt űbereld!😂
(1-es voltam)
Ha nincs semmi bajod, akkor ezek nem ártanak.
Azoknak kell odafigyelni, akiknek volt/van valamilyen emésztőrendszert vagy bélrendszert érintő problémája.
Köszi mindenkinek - örülök, hogy továbbra is maradéktalanul kiélvezhetem vágyaim tárgyait :D
1-es, 5-ös, nagyon valószínű :D Amúgy jó tipp bakker, ki is fogom próbálni. Eddig csak hagymával csináltuk, de eztán lesz pár kéj-üvegem is :D
Helyes!👍🏻
Nem árt, ha félbevágod a paprikákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!