Ha sok, erősen fűszerezett, csípős ételt eszem, mi lesz a hosszú távú, egészségügyi következménye?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok, sok borsot, erős paprikát eszem, illetve kedvelem a chilli-különlegességeket is. A gyomrom bírja, és általában "kétszer sem szokott csípni".
Lehet esetleg valami hatása a szervezetemre, ami csak később fog előjönni? Ti is fűszeresen étkeztek?
Természetesen nem két pofára, mértéktelenül habszolom az erőset - de szeretem, ha az ételeknek van íze.
2021. szept. 21. 13:53
11/16 anonim válasza:
5-ös én is szoktam a savanyúságba erőset tenni sokkal másabb jobb mint az eredeti külön ízt ad :)
12/16 anonim válasza:
Na de a csemege uborkába is?
Mert akkor te is benne vagy a klubban, Isten hozott!🤗
(5-ös vagyok)
13/16 anonim válasza:
5-ös igen abba is, alapból nem szerettem a csemege ubi savanyúságot de amióta erősítem azóta igen, ez az íz hiányzott belőle (11-es vagyok)
14/16 A kérdező kommentje:
Imádom, hogy ilyen jó hangulatú kis topic-ká nőtte ki magát :D ❤️
2021. szept. 21. 21:26
15/16 anonim válasza:
Akkor levonhatjuk a tanulságot, hogy az erősimádók hosszú életű, békés, jókedélyű, szimpatikus emberek!😀
16/16 A kérdező kommentje:
Ebben megállapodhatunk. Mindenkinek további jó étvágyat, és jó egészséget kívánok! :D
2021. szept. 21. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!